Szűrés

A(z) hangszóró kulcsszót tartalmazó cikkek

Tisztább televíziós hangzás a Sony SRS-LSR200 hordozható TV-hangszóróval

2020. július 21. -

A Sony bejelentette, hogy legújabb vezeték nélküli, hordozható TV-hangszórója, az SRS-LSR200 hamarosan érkezik az európai piacra. A hangszóró Angliában, Németországban, Ausztriában és Svájcban júliustól, az Unió további országaiban pedig szeptembertől lesz kapható. 

Tovább

Sonos Arc, az új prémium soundbar

2020. május 7. -

A Sonos Arc térhatású és moziminőségű hangzással, Dolby Atmos támogatással, valamint hangasszisztens-funkciókkal érkezik, és a gyártó szándéka szerint új mércét jelent a prémium házimozi-hangzás területén. Megújul a Sonos Sub és a Sonos Play:5 is, a gyártó mélynyomója, illetve prémium hangszórója.

Tovább

Új csúcskategóriás okoshangszórót mutatott be a Huawei

2020. április 6. -

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta legújabb okoshangszóróját, a Sound X-et. A csúcsminőségű, akusztikus hangzást nyújtó, kompakt méretű – 165x203 mm – készüléket összesen 8 hangszóróval szerelték fel. A francia Devialet-val együttműködésben készült hangsugárzó, amely akár 5 méteres távolságból is hallja a felhasználót.

Tovább

Lepd meg magad vagy szeretteidet karácsonykor a Sony lenyűgöző termékeivel!

2019. december 2. -

A karácsony közeledtével gyakran nehézségekbe ütközünk, hogy megtaláljuk a tökéletes ajándékokat, ezért a Sony összegyűjtötte azokat a termékeit, melyekkel bárki garantáltan lenyűgözheti barátait, családtagjait. Legyen szó a zene, a film vagy a fotózás szerelmeseiről, a Sony újdonságai között mindenki megtalálhatja álmai ajándékát.

Tovább