Szűrés

A(z) hangszóró kulcsszót tartalmazó cikkek

Hangulatvilágítás, egyedi dizájn és prémium hangzás

2021. szeptember 24. -

Az LG Electronics (LG) új, kúpos-hengeres formatervű LG XBOOM 360 hangszórója (RP4 modell) bármilyen térhez és alkalomhoz tökéletes, kiváló minőségű, minden irányba sugárzó (omnidirectional) hangzást kínál. Utóbbit az LG XBOOM 360 egyedi formája teszi lehetővé: a készülék élethű, lenyűgözően erős és tiszta hangzást szólaltat meg 360 fokban. A stílusos, már Magyarországon is kapható hordozható hangszóró, ideális bármilyen társasági összejövetelhez.

Tovább

A Sony új szintre emeli a surround hangzást

2021. július 21. -

A Sony két új termékkel bővítette kínálatát. A HT-A9 a surround hangzás új éllovasa, mely igazán különleges élményt nyújt 360 fokos térhatású hangzásával a felhasználók számára, a 7.1.2 csatornás HT-A7000 pedig új szintre emeli a magával ragadó audiovizuális élményt.

Tovább

A Sony bemutatja az X-széria 3 új hangszóróját

2021. április 25. -

Az életet teljes hangerőn kell élni, ezért érdemes felcsavarni a zenét is, hogy egész este tiszta és gazdag hangzásra táncolhassunk. A Sony ma bejelentette az X-széria legújabb hangsugárzóit, amikkel minden egyes pillanatból a lehető legtöbbet hozhatjuk ki és olyan hangerő-élményt kínálnak, amelyekre örökké emlékezni fogunk, és együtt énekelhetjük, hogy SZÓLJON HANGOSAN AZ ÉLET!

Tovább

Új készülékeket jelentett be a Sony

2020. szeptember 2. -

A Sony bejelentette, hogy két új készülékkel bővül High Power Audio rendszereinek kínálata. Az MHC-V83D és az MHC-V73D omnidirekcionális (mindenirányú) hang- és fénybeállításainak és hordozható kialakításának köszönhetően ideális partikellék családok és szórakozni vágyók számára egyaránt. 

Tovább