Szűrés

A(z) karóra kulcsszót tartalmazó cikkek

Limitált szériás karórával tiszteleg a Casio a Rubik kocka előtt

2022. február 6. -

A Casio limitált szériás karórát dobott piacra, hogy így tisztelegjen a Rubik kocka előtt. Az újdonság a japán óragyártó egyik népszerű modelljét, a GA-2100-ast alapul véve született meg. A Casio partnere a Rubik’s Cube cég volt, amely 1980 óta gyártja a híres mágikus kockát a globális piacokra. „A karóra alapját képező G-Shock pedig 1983 óta készül, így tehát két nagymúltú cég együttműködése bontakozik ki a szemünk előtt” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

Tovább

Casio órák a karácsonyfa alá

2021. december 18. -

Milyen egy boldog karácsony? Kevinnel vagy Kevin nélkül? Erről mindenkinek más a véleménye, annyi azonban bizonyos, hogy sokkal jobb, ha nem a bilincs, hanem egy új karóra csatja kattan a csuklón a fa mellett. A Casio éppen ezért összeszedte azokat a női és férfi karókákat, amelyekkel nem lehet mellé lőni és amelyek ideális karácsonyi ajándéknak bizonyulhatnak.

Kulcsszavak: Casio, karóra
Tovább

Már itthon is elérhető a Pac-Man karóra

2021. december 5. -

A Casio Vintage karóracsaládja idén több ikonikus modellel bővült. Ez a kategória világszerte egyre népszerűbb, de a retró japán karórák iránt mutatkozó kereslet itthon is folyamatosan élénkül. A Pac-Man videójáték előtt tisztelgő példány, valamint az első Alien filmben feltűnő Casio karóra már a hazai vásárlók számára is elérhetőek. 

Tovább

Sportos órák, amelyeket a strandszezon után is lehet viselni

2021. szeptember 21. -

A Casio hosszú ideje kínál vízálló karórákat hölgyeknek és férfiaknak egyaránt. Ezek nemcsak a strandszezonban bizonyulhatnak tetszetős kiegészítőnek, ugyanis strapabíró tokjuknak és számtalan hasznos funkciónak köszönhetően akár edzeni is lehet bennük. 

Kulcsszavak: Casio, G-Shock, karóra
Tovább