Szűrés

A(z) karóra kulcsszót tartalmazó cikkek

Kiss Norbiék ezentúl Casio G-Shock karórákkal versenyeznek

2021. augusztus 3. -

A Révész Racing versenyzője, Kiss Norbi a harmadik Európa-bajnoki címét szerezheti meg az idei Kamion Európa-bajnokságon. A Casio G-Shock idén felsorakozott azok közé a támogatók közé, akik szeretnék segíteni a magyar istállót céljaik elérése érdekében. „Az idő kulcsfontosságú tényező egy versenysorozatban. Éppen ezért strapabíró, rázkódásálló és ütésálló G-Shock karórákkal támogatjuk a csapatot a közös célok elérése érdekében. Mivel a Révész Racing csapatszíne piros, ezért könnyű volt kiválasztani számukra a megfelelő modellt” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

Tovább

Az újszerű titánötvözettel készülő G-Shock a fémórák csúcsát képviseli

2021. június 9. -

A GMW-B5000TR karóra személyében megérkezett Casio 5000-es, full fém szériájának legújabb tagja. A klasszikus szögletes lünettával rendelkező újdonságot fémérzékenyek is viselhetik a speciális titán ötvözetnek köszönhetően, amely nem okoz allergiás tüneteket a bőrön az arra hajlamosaknál. „A legújabb Casio G-Shock teljes mértékben a klasszikus design-t felvonultató DW 5000C öröksége előtt tiszteleg, de számos modern és innovatív funkcióval van felvértezve” - hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

Kulcsszavak: karóra, G-Shock, Casio
Tovább

A Casio újdonsága az átlagsebességet is megmutatja a versenyzőknek

2021. április 18. -

Szinte már nem telik el év anélkül, hogy a Casio ne mutatna be egy újdonságot a soron következő Forma-1-es szezon tiszteletére. A tradicionális japán óragyártó a fém kronográfokat magában foglaló Edifice termékcsaládot frissítette fel egy egészen különleges modellel, a EQB-1000AT típussal. „A száguldó cirkusz szerelmesei bizonyára felkapják a szemüket az óra láttán, ez ugyanis a Casio Edifice-szel hivatalos partneri kapcsolatot ápoló Scuderia AlphaTauri-val közös együttműködésben született meg” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor a Casio termékmenedzsere. 

Tovább

A G-Shock bemutatja a Skeleton-kollekciót

2021. április 1. -

A G-Shock hat új modellt mutatott be, amelyek egytől-egyig az új Skeleton kollekciót gazdagítják. Az új modellcsalád egyedi DNS-e az átlátszó tok és szíj, ami időtálló és futurisztikus jegyekkel ruházza fel a népszerű G-Shock modelleket. „A hétköznapitól kissé eltérő karórák várhatóan trenddiktáló szerepet fognak betölteni. Különleges megjelenésük miatt divatos kiegészítőknek bizonyulhatnak a sportos, illetve vintage karórák kedvelőinek körében” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

Kulcsszavak: karóra, G-Shock, Casio
Tovább