Szűrés

A(z) kütyü kulcsszót tartalmazó cikkek

Egyre több helyen használják a WIWE készüléket

2018. november 13. -

A Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. és a Magyar Szívalapítvány év eleji felajánlásának eredményeképpen már számos hazai kardiológiai szakrendelésen, továbbá a Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziójával együttműködő kardiológiai rendelőkben is használják a WIWE készüléket. A stroke-megelőzés esélyeinek növelése érdekében a táv- és az otthoni monitorozásban rejlő egyedülálló lehetőséget kiaknázva, e rendelők lehetőséget biztosítanak arra is, hogy a WIWE tulajdonosok – területi alapon - hozzájuk forduljanak kivizsgálásra.

Tovább

A HeartBit együttműködik az IBM-mel

2018. július 5. -

Az orvosi pontosságú szívvizsgálat lehetőségét kínálja a magyar fejlesztésű HeartBit a sportolók számára. A hordható okoseszköz túllépett az egyszerű pulzusmérők megoldásain, valós időben képes az EKG adatok gyűjtésére és elemzésére, ezzel egyedülálló lehetőséget kínál a terhelés, így az edzés hatékonyságának optimalizálására. A magyar fejlesztés technológiai hátterét a világ egyik vezető cége, az IBM biztosítja. 

Tovább

A WIWE nagy sikerrel képviselte hazánkat a Mobile World Congress-en

2018. március 6. -

A Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziójának standja egyedüli magyar kiállítóként szerepelt a világ legnagyobb mobiltechnológiai csúcstalálkozóján Barcelonában. Jelentős nemzetközi érdeklődés kísérte a magyar innovációt.

Tovább

Tovább szélesedik a WIWE integrációja és klinikai használata

2018. február 8. -

Múlt hét szerdán került sor Füzesabonyban arra a sajtótájékoztatóra, melynek során dr. Rubovszky Csilla miniszteri biztos asszony bejelentette, hogy a WIWE által ajánlott szívdiagnosztikai szolgáltatással bővül a kormány Idősügyi Infokommunikációs Programja. 

Tovább