Szűrés

A(z) kütyü kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkezett a Huawei okosóráinak következő generációja

2019. szeptember 23. -

A Huawei Technologies bemutatta legújabb okosóracsaládját. A Watch GT 2 sorozat modelljei 46mm-es, illetve 42mm-es kivitelben, elődjeiknél gazdagabb funkcionalitással érkeznek. 

Tovább

A LUMI-val együttműködésben fejleszti tovább okosotthon-megoldásait az LG

2019. augusztus 16. -

Szándéknyilatkozatot írt alá az LG Electronics (LG) és az IoT- és okosotthon-megoldásokat kínáló LUMI United Technology. A két vállalat célja egy olyan ökoszisztéma létrehozása, amely az eszközök alapszintű irányításán túlmutatva még teljesebb otthoni IoT-környezetet biztosít a felhasználók számára. Az együttműködés olyan intelligens szenzorokat alkalmazó innovációk kifejlesztésére fókuszál majd, amelyek képesek észlelni a beltéri környezet jellemzőit, például a páratartalom és a hőmérséklet változását vagy az ajtók mozgását.

Tovább

Játék ötletek nyári vakációhoz

2019. július 1. -

Mire számíthatsz, ha elkezdődik a nyári szünet, vagyis a gyerekek által olyannyira várt két és fél hónap? Az biztos, hogy rengeteg kalandra, új programra és persze családi nyaralásra. Ahhoz pedig, hogy a nyári vakáció ne csak pihentető, hanem izgalmasan is legyen, nem árt készülni néhány játék és program ötlettel a kicsik és nagyok számára egyaránt. 

Tovább

Hasznos napelemes kütyük

2019. április 29. -

A technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően, a megújuló energiaforrások alkalmazásával már a leghétköznapibb használati tárgyakból is feltűnnek újabb, izgalmas változatok.

Tovább