Szűrés

A(z) luxus kulcsszót tartalmazó cikkek

Stílus és minőség: BlackBerry Z10 Porsche Design kiadás

2013. augusztus 5. -

Napvilágra került néhány fotó a BlackBerry Z10 Porsche Design P’9982 mobilról, mely a Kanadai gyártó teljes érintőképernyővel szerelt zászlóshajójának luxus kiadása. Az egyedi felhasználói felülettel ellátott, prémium anyagokból építkező kütyü ára meghaladhatja a 2000 dollárt.

Tovább

Vertu androidos luxusmobil

2013. február 12. -

Már kapható a Vertu luxuskészüléke, A Vertu Ti, amely, ahogy korábban is beszámoltunk róla, nem ígérkezik nagy durranásnak, azonban az Android platform mindenképpen meghatározó, ugyanis a vállalat eddig csak Symbian és Series 40 rendszer köré épített prémium eszközöket.

Kulcsszavak: mobil, luxus, Android, Vertu
Tovább

Vertu Ti - Symbian és Series 40 helyett Android rendszerrel

2013. január 31. -

Megjelent néhány fotó az egykor Nokia divíziójaként működő Vertu első Android rendszerű luxusmobiljáról. Az RM-828V Vertu Ti tudását tekintve nem ígérkezik nagy durranásnak, viszont mindenképp fontos mérföldkőnek számít a Vertu történetében, hiszen a vállalat eddig csak a Series 40 és a Symbian rendszer köré épített prémium eszközöket.

Tovább

Értékes nyeremény: Xperia P 24 karátos arany köntösben

2012. november 14. -

A Sony indított egy nyereményjátékot a Facebookon, melynek nyertese egy limitált kiadású, 24 karátos arany burkolattal bíró Xperia P okostelefont vihet majd haza.

Tovább