Szűrés

A(z) nők kulcsszót tartalmazó cikkek

A Google algoritmusokkal vadászik a nőkre

2012. október 4. -

A Google-nál az adat a király - most pedig a cég ezeknek az adatoknak a segítségével igyekszik kiszámolni, hogyan lehetne néhány fenséges hölgyet találni a királyi udvar számára. Azt reméli, hogy híres-nevezetes algoritmusainak segítségével képes lesz megoldani a Szilícium-völgy egyik leginkább bosszantó problémáját: azt, hogy miként verbuváljon minél több nőt a csapatába - és hogyan tartsa meg őket. A cég eredményesen akar versenyezni értük, bár jól tudja, hogy viszonylag kevés nő dolgozik a technológia területén.

Kulcsszavak: nők, +céginfo, Google
Tovább

Galaxy S II Crystal Edition: 129 Swarovski kristállyal ékesítve

2012. augusztus 29. -

Az IFA 2012 kiállításon mutatkozik be a Samsung hölgyeknek szánt okostelefonja, ami nem más, mint a törtfehér színben pompázó, Swarovski kristályokkal díszített Galaxy S II Crystal Edition.

Kulcsszavak: IFA, Samsung, Galaxy, nők
Tovább

Rózsaszín Galaxy Note – Európában is

2012. március 6. -

A korábbi információk szerint csak Koreában került volna piacra a Samsung 5,3 hüvelykes okostelefon-táblagép hibridje, ám a pink Galaxy Note Európában is útra kel, hogy meghódítsa a hölgyek szívét.

Tovább

Samsung S5380 Wave Y – Csajos változatban is

2012. január 27. -

A koreai gyártó Bada 2.0 operációs rendszerű okostelefonja hamarosan a hölgyek igényeinek kedvező változatban is piacra kerül. Az újdonság a LaFleur sorozatot bővíti, melynek tagjai – ahogy nevük is sugallja - egytől-egyig virág motívumokkal díszített modellek.

Tovább