Szűrés

A(z) okoseszköz kulcsszót tartalmazó cikkek

Életeket menthetnek a HUAWEI okoseszközei

2023. augusztus 2. -

Évente több mint 684 ezer ember hal meg elesés következtében, és 37,3 millió olyan súlyos esés történik, amely orvosi ellátást igényel az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint. A balesetek miatt bekövetkezett halálesetek mintegy 37 százalékát teszik ki az esések. 

Tovább

Szerteágazó egészségfigyelő és fitnesz funkciókkal érkezik a HUAWEI Band 8 okoskarkötő

2023. július 27. -

Új okoskarkötővel bővült a Huawei magyarországi kínálata: a HUAWEI Band 8 vékony és könnyű kialakítású belépőkategóriás okosóra részletes egészségfigyelő*  és széles körű fitnesz funkciókkal, valamint akár 2 hetes akkumulátor-élettartamot kínál.

Tovább

A vállalkozások mobileszközeit védi a Vodafone

2023. július 17. -

A távmunka elterjedésével az okostelefonok elsődleges munkaeszközökké váltak, és ezt a támadók is tudják: csak a vishing (hangalapú adathalászat) visszaélések száma másfél év alatt több, mint hatszorosára ugrott 2022 második negyedévére.*  A Vodafone vállalkozásoknak szóló szolgáltatása éppen a mobileszközöket célzó támadások ellen nyújt megoldást: a Lookout mobil kibervédelmi megoldás védelmet jelenthet a mobileszközöket fenyegető hálózat-, eszköz-, alkalmazás- és tartalomalapú kockázatok ellen.

Tovább

Védd meg személyes adataid a Samsunggal

2023. június 18. -

Az okoseszközökön tárolt adatok megkönnyíthetik a mindennapokat, azonban, ha nem vigyázunk rájuk és illetéktelen kezekbe kerülnek, visszaélésekhez is vezethetnek. Ezért az internetes zaklatás elleni világnapon (StopCyberbullyingDay) a Samsung az adatbiztonság fontosságát hangsúlyozza. A tudatos és etikus online viselkedés mellett elkötelezett vállalat többek között a Samsung Knox biztonsági platformmal támogatja a felhasználók privát dokumentumainak és személyes információinak védelmét, hogy a technológia segítségével megvédje őket az esetleges internetes visszaélésektől és zaklatásoktól.

Tovább