Szűrés

A(z) HUAWEI kulcsszót tartalmazó cikkek

A HUAWEI WATCH GT 3 Pro lett a 2022-2023-as év legjobb okosórája az EISA szerint

2022. szeptember 7. -

A Huawei idén tavasszal debütáló okosórája, a WATCH GT 3 Pro elnyerte a több mint hatvan nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklap és weboldal szakíróit tömörítő szövetség, az EISA okosóra kategóriában a „2022-2023 legjobb okosórája” díjat. A zsűri a prémium kialakítás mellett méltatta a készülék gazdag, változatos funkcióit, valamint kijelzőjét is. A Huawei okosórái ezzel már a harmadik egymást követő évben érdemelték ki az elismerést. 

Kulcsszavak: okosóra, EISA, HUAWEI
Tovább

A HUAWEI MateBook X Pro innovatív és interaktív funkcióival prémium felhasználói élményt nyújt

2022. augusztus 11. -

Új csúcskategóriás notebookkal bővül a HUAWEI MateBook-széria: augusztus 15-től Magyarországon is elérhető a HUAWEI MateBook X Pro. A modell ultravékony magnézium fémházzal, 14,2 hüvelykes 3,1K-os HUAWEI Real Color FullView kijelzővel rendelkezik. 

Kulcsszavak: HUAWEI, MateBook, notebook
Tovább

Megbízható társ a munkához, tanuláshoz és szórakozáshoz

2022. augusztus 11. -

Hazánkba is megérkezik a Huawei legújabb notebookja, az új HUAWEI MateBook D 16, amely 15.6”-es gépházban 16”-es FullView kijelzőt kínál. Ez a gépméret könnyű hordozhatóságot, míg a nagyméretű kijelző, valamint a gyártó által elsőként ebben a modellben alkalmazott 16:10-es képarány kényelmes és hatékony feladatvégzést tesz lehetővé. 

Kulcsszavak: HUAWEI, MateBook, notebook
Tovább

Új vezeték nélküli HUAWEI fülhallgató

2022. július 1. -

Július 4-től hazánkban is megvásárolható az Isztambulban pár napja bemutatott Huawei Freebuds Pro 2. A gyártó legújabb, csúcskategóriás vezeték nélküli fülhallgatója prémium technológiai megoldásokkal, személyre szabott hangzással, továbbfejlesztett aktív zajszűréssel érkezik. 

Kulcsszavak: HUAWEI, fülhallgató
Tovább