Szűrés

A(z) oktatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Interaktív, csapatmunkára ösztönző oktatási megoldás az izgalmasabb tanulásért

2017. február 7. -

Az Epson legújabb, intuitív, ultrarövid vetítési távolságú, interaktív oktatási megoldásával, az EB-696Ui készülékkel az oktatók közös tanulásra ösztönözhetik a diákokat, kihasználhatják a széleskörű csatlakoztathatóság előnyeit és kiemelkedő eredményeket érhetnek el. Az opcionális vezeték nélküli csatlakoztatás, a speciális moderátor funkció, valamint a részletgazdag Full HD felbontású kép támogatják a tanítási-tanulási folyamatot.

Kulcsszavak: oktatás, projektor, Epson
Tovább

Samsung SMART School: három éve a hazai digitális oktatás szolgálatában

2017. január 26. -

Immár harmadik éve vesz részt az oktatás digitális fejlesztésében és a pedagógusok, iskolaigazgatók körében zajló szemléletváltásban az okoseszközök iskolai bevezetésének nagykövete, a Samsung Magyarország. Három év alatt több díjat, elismerést, társadalmi felelősségvállalási projektet és 25 új osztálytermet tudhat maga mögött a vállalat.

Tovább

Az edukáció revolúciója

2016. december 13. -

Megjelent Magyarországon az első, kifejezetten edukációs célú, humanoid robot, mely szabadon programozható. 

Tovább

Rendhagyó Skype-nap a budapesti Herman Ottó Általános Iskolában

2016. december 1. -

A Microsoft idén november 29-én és 30-án rendezte meg a nemzetközi Skype-a-thon eseményt. Ennek lényege, hogy 48 órán keresztül a világ 47 országából csatlakozó résztvevők közreműködésével a diákok és a vendégek együtt utaztak több mint hárommillió virtuális mérföldet, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a technológia oktatásban betöltött szerepének fontosságára.

Tovább