Szűrés

A(z) ABB kulcsszót tartalmazó cikkek

Hangvezérelt okosotthon rendszert mutatott be az ABB

2015. szeptember 9. -

Az ABB a berlini IFA szakkiállításon mutatta be legújabb okosotthon rendszerét.  Az új free@home rendszer 60 funkciót vezérel és eseményvezérelt logika  alkalmazásával a folyamatok kombinálását is lehetővé teszi.

Tovább

Okosotthon szoftveren dolgozik az ABB, a Bosch és a Cisco

2015. május 14. -

Az ABB, a Robert Bosch és a Cisco System mozaiq operations GmbH néven nemzetközi közös vállalatot hoz létre okosotthonhoz szükséges nyílt forráskódú szoftverplatform fejlesztésére és üzemeltetésére. A platform egyesíti majd a lakásautomatizálás terén ma használatos különálló alkalmazásokat, illetve kapcsolatot kínál az alkalmazott eszközök között. 

Tovább

Az ABB-free@home-mal egyszerűbb otthonunk automatizálása

2014. augusztus 15. -

Az ABB-free@home technológiával egyre több ember számára válik elérhetővé az intelligens otthonfelügyelet. A világítás és hőmérséklet ellenőrzésének, a redőny vezérlésének és a biztonság intelligens eszközökkel vagy számítógéppel való felügyeletének könnyen telepíthető, egyszerű kezelőfelülete sok háztartás számára teszi valósággá az otthon-automatizálást, és üzleti lehetőséget nyújt sok új telepítő részére. 

Tovább

Az emberi kéz ügyességével vetekszenek az ABB érzékelőivel felszerelt robotok

2014. május 27. -

Az ABB integrált erő- és nyomatékszabályozási technológiája az emberi kéz érzékenységével képes a folyamateltérésekre reagálni, miközben 70%-kal csökkenti a programozási időt. A technológiával felszerelt robotok megtekinthetők az Ipar Napjai Szakkiállításon az ABB standján május 27. és 30. között.  

Kulcsszavak: ABB, robot
Tovább