Szűrés

A(z) PC kulcsszót tartalmazó cikkek

Asztali gépekkel is készült a milánói Design Weekre az Asus

2015. április 17. -

Az Asus a milánói Design Weekre számos terméket felvonultat. A különféle okoseszközök és laptopok mellett azonban a az asztali PC-knek is jutott hely. A vállalat két kompakt masinát is bemutat a többnapos eseményen.

Kulcsszavak: ROG, PC, ASUS
Tovább

Voyo Mini PC – Windows 8.1 Atom meghajtással egy színes kártyában

2015. január 14. -

A kínai gyártó bemutatta Intel Bay Trail processzorral meghajtott, Windows 8.1 rendszert futtató mini számítógépét, ami több élénk színben, és – nevéhez hűen – igazán kompakt méretben került piacra.

Tovább

Frissült az AIDA64 – már mobilról is figyelhetjük PC-nk állapotát

2014. december 9. -

Elkészült az AIDA64 rendszer-információs szoftvercsalád új, 5-ös verziója, amelynek új szolgáltatását használva bármilyen, webböngészővel rendelkező eszközön, így okostelefonon és táblagépen is valós időben monitorozhatók a számítógép érzékelőinek adatai. A szoftver további új funkciója, hogy képes összegyűjteni az operációs rendszerre telepített tanúsítványokat, amelyek fontos elemei a PC-leltárnak. 

Tovább

AiO PC-vel rukkolt elő az Eurocom

2014. december 1. -

Az Eurocom a karácsonyi ünnepek előtt 21,5 hüvelykes többérintős képernyővel kibocsátotta az Uno 4 AiO asztali PC-t. Az új masina a beépített telepnek köszönhetően táblagépként is használható.

Tovább