Szűrés

A(z) PC kulcsszót tartalmazó cikkek

Alienware Area-51 – ismét a színen

2014. szeptember 17. -

A Dell bejelentette a nagy teljesítményű Alienware Area-51 asztali játékgép visszatérését, amely a legújabb Intel, NVIDIA és AMD technológiára építve bármilyen felbontásban kiváló képsebességet nyújt. Az Alienware legutóbbi asztali játékrendszere, az Area-51, Ultra HD-t meghaladó felbontással rendelkezik és többmonitoros rendszerekre is csatlakoztatható.

Kulcsszavak: Dell, PC, játék, Alienware
Tovább

Új, nagyteljesítményű Precision munkaállomások a Delltől

2014. augusztus 26. -

A Dell bemutatta új csúcsteljesítményű munkaállomásait, a Precision 5810, 7810 és 7910 toronykivitelű, valamint a 7910 rack szekrénybe szerelhető készülékeit, melyeket elsősorban a mérnöki tervezés, a gyártás, a média és a szórakoztató ipar kulcsfontosságú alkalmazásaira terveztek. A méretezhető rendszerek optimális megoldást jelentenek a legnagyobb számításigényű alkalmazások futtatására.

Kulcsszavak: Dell, PC, munkaállomás
Tovább

Az ABB-free@home-mal egyszerűbb otthonunk automatizálása

2014. augusztus 15. -

Az ABB-free@home technológiával egyre több ember számára válik elérhetővé az intelligens otthonfelügyelet. A világítás és hőmérséklet ellenőrzésének, a redőny vezérlésének és a biztonság intelligens eszközökkel vagy számítógéppel való felügyeletének könnyen telepíthető, egyszerű kezelőfelülete sok háztartás számára teszi valósággá az otthon-automatizálást, és üzleti lehetőséget nyújt sok új telepítő részére. 

Tovább

Több telefont, mint PC-t értékesít a Lenovo

2014. augusztus 14. -

A kínai techóriás, a Lenovo egy új mérföldkövet jelentett be a vállalat életében. A világ vezető PC-gyártója első pénzügyi negyedévében több okostelefont értékesített, mint számítógépet.

Tovább