Szűrés

A(z) PC kulcsszót tartalmazó cikkek

BlackBerry Blend – ahol a platformok találkoznak [Videó]

2014. június 27. -

Hamarosan megjelenik a BlackBerry Blend, mely a kanadaiak új, a PC, tablet és okostelefon platformok közötti átjárást biztosító megoldása. A Blend lehetővé teszi például, hogy a számítógépünkön írjunk és olvassunk SMS-eket, vagy csevegjünk a BBM-en.

Tovább

Új OptiPlex All-in-One modellek a Dell műhelyéből

2014. június 26. -

A Dell bemutatta az OptiPlex termékcsalád legújabb tagjait az OptiPlex 3030 All-in-One és az OptiPlex 9030 All-in-One modelleket. OptiPlex 3030 All-in-One a biztonság, felügyelet és megbízhatóság tökéletes elegyét biztosítja a vállalatok számára, helytakarékos kialakítása és érintőképernyője pedig alkalmassá teszi az iskolai, osztálytermi használatra is.

Kulcsszavak: PC, AIO PC, Dell
Tovább

GTA V – hamarosan Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re is

2014. június 10. -

A Sony és a Rockstar Games megerősítette, hogy a Grand Theft Auto V idén ősszel megérkezik a PlayStation 4 és az Xbox One fedélzetére, sőt elkészül a játék PC-s verziója is.

Tovább

IDC: a Lenovo lekörözte az Apple-t PC-fronton az USA-ban

2014. május 21. -

Most először, a Lenovo túlszárnyalta az Apple PC-eladásait az Egyesült Államokban, ezzel jelenleg a harmadik helyen áll. Bár a Mac-eladások folyamatosan nőnek, úgy tűnik, nem a cupertinói vállalat az egyetlen, aki nyereséges a PC-piacon.

Tovább