Szűrés

A(z) PC kulcsszót tartalmazó cikkek

Megjelent az AIDA64 5.50

2015. szeptember 30. -

A FinalWire frissítette az AIDA64 rendszer-információs szoftver PC-s változatait. Az 5.50-es kiadás támogatja az információk megjelenítését RGB LED háttérvilágítású billentyűzeteken, és részletes adatokkal szolgál az elmúlt hetekben elérhetővé vált, illetve hamarosan piacra kerülő hardverekről.

Kulcsszavak: PC, szoftver, AIDA64
Tovább

Új mobil és asztaligép-portfólió a Fujitsutól

2015. szeptember 30. -

A Fujitsu bemutatta legújabb mobil és asztaligép-portfólióját  A megújult ESPRIMO és LIFEBOOK sorozat modelljei támogatják az előremutató munkakörnyezet kialakítását: alacsonyabb fogyasztás, kisebb helyigény és a tenyérvéna-szkenner is jellemzi az új eszközöket.

Kulcsszavak: PC, notebook, Fujitsu
Tovább

A Samsung bejelentette 950 PRO SSD meghajtóját

2015. szeptember 22. -

A Samsung bejelentette 950 PRO SSD meghajtóját, amelyet a nagyteljesítményű laptopok és PC-k magán és üzleti felhasználóinak igényeire terveztek. A meghajtó M.2 formátumának köszönhetően az ultravékony notebookoknál és a munkaállomásoknál egyaránt használható.

Tovább

Lenovo prémium számítógép és kiegészítő trió gamereknek

2015. szeptember 4. -

A Lenovo bejelentette új prémium számítógép és kiegészítő trióját, kifejezetten gamereknek tervezve: a Lenovo ideacentre Y900 és Y700 asztali számítógépeket, valamint az ideapad Y700 laptopot Windows 10 operációs rendszerrel. 

Tovább