Szűrés

A(z) PC kulcsszót tartalmazó cikkek

Frissült az AIDA64 – már mobilról is figyelhetjük PC-nk állapotát

2014. december 9. -

Elkészült az AIDA64 rendszer-információs szoftvercsalád új, 5-ös verziója, amelynek új szolgáltatását használva bármilyen, webböngészővel rendelkező eszközön, így okostelefonon és táblagépen is valós időben monitorozhatók a számítógép érzékelőinek adatai. A szoftver további új funkciója, hogy képes összegyűjteni az operációs rendszerre telepített tanúsítványokat, amelyek fontos elemei a PC-leltárnak. 

Tovább

AiO PC-vel rukkolt elő az Eurocom

2014. december 1. -

Az Eurocom a karácsonyi ünnepek előtt 21,5 hüvelykes többérintős képernyővel kibocsátotta az Uno 4 AiO asztali PC-t. Az új masina a beépített telepnek köszönhetően táblagépként is használható.

Tovább

Egyesül az Intel mobil és PC részlege

2014. november 18. -

Az Intel úgy döntött, egy fedél alá szervezi a mobil eszközökbe és a PC-kbe szánt chipek gyártását. A változásnak főként stratégiai okai vannak, vagyis szó sincs arról, hogy hamarosan jöhetnek az Intel Core processzorokkal szerelt okostelefonok.

Tovább

PC-piaci újdonságok a Delltől

2014. november 10. -

A Dell számos újítást jelentett be a PC ágazatában. A Ultra HD 5K monitor és az integrált biztonsági és felügyeleti szoftvermegoldások mellett az új „okosasztal” koncepciójukat is bemutatták.

Tovább