Szűrés

A(z) Canon-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Új termékek a Canon-tól a fotózás szerelmeseinek

2012. február 7. -

A Canon bemutatta az új PowerShot SX260 HS, PowerShot SX240 HS és PowerShot D20 modelleket, valamint a számos új kreatív funkciót kínáló SELPHY CP810 fotónyomtatót

Tovább

Euro 2012 számológépek a Canon-tól

2012. január 16. -

A Canon bemutatta az Euro 2012 számológép termékcsaládot, amely megbízható és hordozható megoldásokat kínál a sportrajongók számára. A számológépeken a 2012-es Labdarúgó Európa-bajnokság emblémája található, amely jelzi a Canon elkötelezettségét a nemzetközi sportesemény iránt.

Tovább

Új, tartalommegosztásra kiélezett videokamerák a Canontól

2012. január 9. -

A Canon új LEGRIA HF M sorozatának gyöngyszemei egyszerűen csatlakoztathatók az Apple hordozható eszközeihez, valamint feltöltési lehetőséget biztosítanak a YouTube videomegosztó portálra és Facebook oldalra is. Így ideálisak az olyan felhasználók számára, akik egyszerűen szeretnék megosztani, megtekinteni és tárolni a felvételeiket.

Tovább

Sokoldalúság a köbön - Canon EOS-1D X fényképezőgép

2011. október 18. -

A Canon bemutatta a professzionális digitális SLR fényképezőgépek következő generációját, az EOS-1D X modellt. Az új fényképezőgép a sebesség, a felbontás és a képminőség kiemelkedő kombinációját nyújtja a felhasználók számára, így a hivatásos fényképészek stúdiókban vagy sportpályákon egyaránt lenyűgöző felvételeket és Full HD minőségű videókat készítetnek. Az eddigi legfejlettebb EOS modell a Canon professzionális rendszerének 10. generációjához tartozik, és a Canon DSLR kínálatának vezérterméke.

Tovább