Szűrés

A(z) Canon-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Három új X MARK I számológép a Canon gyártósoráról

2011. október 11. -

A Canon három elegáns modellel bővítette X MARK I számológép családját. Az új, rendkívül stílusos és praktikus X MARK I Card, X MARK I Pointer és X MARK I Keypad RF hordozható számológépek ideális megoldást jelentenek az elfoglalt üzletemberek számára. Az új modellek a Canon vezetőszámológép-technológiáját a klasszikus X MARK I stílussal ötvözik, így a felhasználók a sokoldalú, hordozható modellek egyedülálló kínálatából választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.

Tovább

Új asztali lapolvasó a Canon gyártósoráról - DR-M140

2011. október 5. -

A kompakt és sokoldalú új modell hatékony dokumentum-feldolgozást biztosít a forgalmas irodákban és munkacsoportokban. Az U alakú papírpályának, illetve az alig 10 centiméter magas kialakításnak köszönhetően a kompakt DR-MR140 elfér akár egy irodai fiókban is, így tárolása és használata egyaránt kényelmes.

Tovább

PowerShot S100 és SX40 HS fényképezőgépek a Canontól

2011. szeptember 15. -

A Canon mai sajtótájékoztatóján volt szerencsénk megismerni a gyártó két legújabb fényképezőgépét, melyekben a jelenleg elterjedt DIGIC 4-nél hatszor gyorsabb DIGIC 5 processzor dolgozik. Mindkét készülék újítások tömkelegét kínálja a felhasználók széles körének.

Tovább

Ultrarövid vetítési távolság és 3D - Canon LV-8235 UST projektor

2011. szeptember 1. -

A Canon LV-8235 UST projektorral a felhasználók 2500 lumenes fényerővel már nagyon közelről is kiváló minőségű képet vetíthetnek. Az új modell a Frame Sequential megjelenítési módszerrel 3D megjelenítésre is alkalmas.

Tovább