Szűrés

A(z) FCC kulcsszót tartalmazó cikkek

Egy ismeretlen Lenovo karperec bukkant fel az FCC oldalán

2014. október 6. -

Néhány hónappal azután, hogy kiderült, a Lenovo is dolgozik egy okoskarkötőn, fel is bukkant az eszköz a Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) oldalán. Igaz, még nem volt hivatalos bejelentés.

Kulcsszavak: Lenovo, okos karkötő, FCC
Tovább

Kétkártyás Moto G az FCC oldalán

2013. november 21. -

Az amerikai FCC oldala árulta el, hogy a Motorola nemrégiben leleplezett belépőszintű mobilja, a Moto G dual SIM-es változatban is meg fog jelenni a piacon. Így még népesebb felhasználói tábor érdeklődését keltheti fel a készülék, s ez nagyon jó hatással lehet a Google kezében lévő gyártó bevételeire.

Tovább

Amerikában megjelent az FCC Speed Test applikációja Androidra

2013. november 18. -

Már letölthető a Google Play áruházból a Federal Communications Commission (FCC) sebességtesztelő alkalmazása, a Speed Test, melyek az USA-ban élő androidosok használhatnak, és segítségével kideríthetik, hogyan működik telefonjukon a mobil szélessáv, ezzel pedig az FCC munkáját is segítik.

Tovább

9,8 colos kijelzővel jön az G Pad nagytesója – LG V500

2013. augusztus 22. -

Úgy tűnik, hogy a kisebbik délé-korai gyártó igazán komolyan veszi a tabletpiacra való visszatérést. Erre utal, hogy a napokban felbukkant egy 9,8 colos LG táblagép az FCC-nél, mely a 8,3 colos G Paddel az oldalán már ebben az évben megkezdheti hódítását.

Kulcsszavak: FCC, táblagép, LG
Tovább