Szűrés

A(z) HONOR kulcsszót tartalmazó cikkek

Moziminőségű filmek a Honor csúcskategóriás mobiljával

2023. május 17. -

A HONOR Magic5 Pro lehetővé teszi, hogy bámulatos, mozis minőségű videókat készítsenek a felhasználók. Az eszközön az IMAX Enhanced Movie Master funkcióval kiváló minőségű felvételeket rögzíthetünk és szerkeszthetünk.

Kulcsszavak: okostelefon, HONOR
Tovább

Mutasd meg a mozgás élményét!

2023. május 13. -

A sportfotózás mindig is komoly kihívást jelentő, izgalmas területe volt a fényképészetnek, ami a szakértelem, az időzítés és a fejlett kameratechnológia tökéletes összhangjából áll. A HONOR legújabb csúcskategóriás telefonja, a HONOR Magic5 Pro erőteljes, tripla kamerarendszerével új szintre emeli a sportfotózást. 

Kulcsszavak: HONOR, okostelefon
Tovább

Az emberközpontú innováció gyümölcse a HONOR Magic5 Pro

2023. május 5. -

A HONOR Magic5 Pro még az MWC 2023 kiállításon mutatkozott be, hogy formatervezésével, kijelzőjével, teljesítményével és fényképezési képességeivel lenyűgözze a közönséget. A vállalat most betekintést enged abba, hogy milyen kutatás-fejlesztési gyakorlatoknak köszönhetően jött létre ez a bámulatos készülék.

Kulcsszavak: okostelefon, HONOR
Tovább

IF Award 2023 díjat nyert a HONOR Magic5 Vs

2023. május 5. -

A HONOR hajlítható okostelefonja, a HONOR Magic Vs elnyerte az IF Award 2023 díjat telekommunikációs kategóriában. A kiváló tervezés nemzetközi elismerését a HONOR kaphatta meg kreatív és innovatív munkájára. 

Tovább