Szűrés

A(z) Sziget fesztivál kulcsszót tartalmazó cikkek

Romániában terjeszkedik a Festipay

2016. június 14. -

A legnagyobb magyar és román fesztiválokat kiszolgáló Festipay Zrt. idén már öt romániai fesztivál számára biztosít készpénzmentes fizetési megoldásokat. Az első ilyen esemény a most először megrendezett Bukarest Gourmet gasztronómiai fesztivál volt. Mint ismeretes, a magyar vállalat még 2015-ben, a kolozsvári Untold Fesztivál szolgáltatójaként lépett a román piacra.

Tovább

Breaking: nyert a VOLT és a SZIGET

2016. január 14. -

 

Szerdán késő este adták át a legnagyobb nemzetközi fesztiválelismerés, a European Festival Awards díjait a hollandiai Groningenben tartott gálán. Két szigetes fesztivál is az élen végzett: a Telekom VOLT Fesztivál a közepes méretű rendezvények versenyében lett Európa legjobbja, míg a Sziget a „legjobb programkínálat” kategóriában lett első.

Tovább

A Szigeten debütál a „Jeles” gyermek jelnyelvi oktató mobilapp

2014. augusztus 12. -
Augusztus 13-án, a Szigeten mutatkozik be első alkalommal az érdeklődők a főképp halló gyermekek számára készült jelnyelvi oktató alkalmazást, a „Jeles”. A Hallatlan Alapítvány és a Vodafone Magyarország Alapítvány által kifejlesztett „Jeles” hivatalosan szeptembertől lesz elérhető, és ingyenesen letölthető iOS és Android eszközökre.
Tovább

M2M technológia segíti a biztonságos Szigetelést

2014. augusztus 11. -

A Vodafone Magyarország, az Inepex Kft. és a Helperek Egyesület közreműködésével M2M technológia segíti a biztonságos bulizást, illetve az esetelegesen megsérültek, rászorulók minél gyorsabb ellátását a Sziget Fesztiválon.

Tovább