Szűrés

A(z) Viber kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkezett az Utazómajom matricacsomagja a Viberre!

2018. január 30. -

Az Utazómajom egyedülálló módon Viberre készített animált matricacsomaggal lepte meg a követőit. Az „Utazás majomszokás” néven publikált gyűjtemény részeként 25 egyedi hangulatkifejező kismajommal találkozhatunk!

Kulcsszavak: Chatbot, Viber, Utazómajom
Tovább

Szerencsésebb leszel az új évben? Ezt biztos a Viberről tudtad meg!

2018. január 25. -

Úgy érzed, hogy 2018 lesz a legszerencsésebb éved? Ezt valószínűleg ezerszer hallottad már, azonban most először élhetted át a Viber Holiday Bot segítségével, amely a karácsonyi és újévi ünnepek alkalmából készült. A kétirányú digitális kommunikációs csatorna aktivitása az év legkedveltebb időszakában érkezett, és rekord eredményeket produkált a felhasználók körében.

Tovább

Használd ki a Viber által nyújtott különleges lehetőséget karácsonyi és újévi üdvözletek küldésére!

2017. december 18. -

A Viber, a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása a karácsony alkalmából különleges digitális élménnyel kedveskedik az egész régióban és arra ösztönzi felhasználóit, hogy osszák meg szeretteikkel ünnepi érzéseiket. 

Tovább

Hét éve kapcsolja össze a Viber az embereket szabadon és biztonságosan

2017. december 7. -

Hetedik születésnapját ünnepli a Viber, a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása. A Rakuten Viber által fejlesztett alkalmazás elsődleges célja a szabad és biztonságos kapcsolatteremtés az emberek között – függetlenül attól, hogy kik ők és honnan jöttek. 

Tovább