Szűrés

A(z) T-Home-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Ajándék digitális újság-előfizetés új hűséget vállaló T-előfizetőknek

2012. augusztus 31. -

Digitális újság-előfizetést kapnak ajándékba a Digitalstand kínálatából azok a T-Home és T-Mobile ügyfelek, akik 2012. szeptember 1. és november 30. között új hűséget vállalnak, azaz 12 vagy 24 hónapra elkötelezik magukat a már meglévő, vagy újonnan választott internet-előfizetésük mellett.

Tovább

Olimpia HD minőségben, kódolatlanul a T-Home tévészolgáltatásain

2012. augusztus 3. -

A Telekom legújabb fejlesztéseinek köszönhetően a londoni Olimpiai Játékokat már 465 ezer háztartásban nézhetik a T-Home TV ügyfelek HD minőségben, kódolatlanul.

Tovább

Nyugdíjas kedvezmény a T-Home telefon sárga csekk díjára

2012. július 31. -

Dr. Bodonovich Jenő média- és hírközlési biztos kezdeményezésére született megállapodás szerint a Magyar Telekom – igénylés esetén - mentesíti a tranzakciós díj megfizetése alól a leginkább érintett, szociálisan vélhetően hátrányosabb helyzetű nyugdíjas T-Home vezetékes előfizetőket. A szolgáltató a banki átutalás, az elektronikus befizetés és a csoportos beszedési megbízás esetén továbbra sem számol fel plusz költséget.

Tovább

A Magyar Telekom is emeli díjait, de nem a távközlési adó miatt

2012. július 12. -

A 2012-ben eddig tapasztalt kedvezőtlen gazdasági és piaci folyamatok miatt a Magyar Telekom úgy döntött, hogy fokozatosan, szeptemberi, illetve októberi hatállyal módosítja díjszabását. A díjszabás módosítását a Telekom igyekezett úgy alakítani, hogy ügyfeleinek terhelését figyelembe vette, valamint tételeiben és jellegében az áttekinthetőségre törekedett, és jelentős új díjtételeket nem vezet be.

Tovább