Szűrés

A(z) Telekom kulcsszót tartalmazó cikkek

Locsolókölnit készített a mesterséges intelligencia

2023. április 4. -

Lehet egy illat intelligens? A Telekom a mesterséges intelligencia és egy ismert parfümőr, Kiss Virág segítségével húsvéti locsolókölnit alkotott. A telekommunikációs vállalat az idei ünnep alkalmával bizonyítja, a digitális tünemények az élet egyre több területén segíthetnek; az AI akár már az érzékszerveinkre is képes hatni.

Tovább

Kimagasló e-sport élményt kapott 150 versenyző a Telekom és az Esport1 jóvoltából

2022. november 30. -

2021 után, november utolsó hétvégéjén ismét megrendezésre került az esport CUP powered by Telekom helyszíni e-sport verseny, amely ezúttal már három ország - Csehország, Szlovákia és Magyarország - részvételével, vérbeli regionális esport eseménnyé nőtte ki magát. Az egész napos, maratoni verseny végén egy magyar csapat lett a végső győztes.

Kulcsszavak: Telekom, Esport1, e-sport
Tovább

A Telekomnál mától elérhetők az Apple új készülékei

2022. szeptember 16. -

A Telekom az eddigi legfejlettebb iPhone-kínálatot nyújtja. Az iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max készülékek, az új Apple Watch Series 8 és Apple Watch SE órák, úttörő technológiával és nagyobb teljesítménnyel kerülnek a polcokra. Az Apple Watch Ultra pedig az új funkciók mellett teljesen újra gondoltdizájnt kapott és az AirPods-ok legújabb generációja is hamarosan megérkezik az üzletekbe.

Tovább

Felturbózott korlátlansággal indítja az őszt a Telekom

2022. szeptember 10. -

A Telekom megújítja lakossági mobil díjcsomag portfólióját, mely továbbra is a választási lehetőségek szabadságát kínálja az ügyfeleknek, ráadásként pedig a Gigaerős Korlátlan Net díjcsomagok megújult bennefoglalt extrákkal érhetőek el. A rugalmasság és testreszabhatóság új szintre lép a szolgáltatások terén. 

Kulcsszavak: Telekom, díjcsomag
Tovább