Szűrés

A(z) Thermaltake kulcsszót tartalmazó cikkek

Tedd elegánssá, tartsd hűvösen!

2024. február 15. -

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája büszkén ünnepli 25. évfordulóját, és egy különleges, új színű kollekciót dob piacra Hydrangea Blue színben. Az elmúlt 25 évben a Thermaltake a „Tökéletes felhasználói élmény nyújtása” szellemiségét követte a PC-rajongóknak szánt csúcskategóriás és sokszínű termékek folyamatos bevezetésével. 

Kulcsszavak: Thermaltake, hardver
Tovább

A Thermaltake új Snow és Matcha Green kiadású AIO-folyadékhűtései már világszerte elérhetők

2024. január 11. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette, hogy a TH120/240/280/360/420 V2 ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő – Snow Edition, a TH280 V2 ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő – Matcha Green Edition és a TH240/280/360/420 V2 Ultra ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő – Snow Edition már megvásárolható. 

Kulcsszavak: Thermaltake
Tovább

Apró, mégis nagy, pont, mint egy dongó

2024. január 2. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a The Tower 200 Bumblebee Mini toronyházat, egy új színű változatot a közkedvelt The Tower sorozatban. A Tower 200 egy mini-ITX toronyház függőleges kialakítással és kivételes hűtési hatékonysággal. Bár ez a ház kompakt méretű, egy 4090-es grafikus kártya és egy 280 mm-es radiátor is elfér benne. Az új élénk sárga árnyalat hozzáadásával a The Tower 200 sorozat már hat színben kapható: fekete, Snow, Turquoise, Racing Green, Matcha Green és Bumblebee, így könnyedén kiválaszthatod a stílusodhoz illő The Tower 200-at.

Kulcsszavak: Thermaltake, toronyház
Tovább

Közepes toronyház és valódi bőr gamer szék

2023. december 2. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

Tovább