Szűrés

A(z) Thermaltake kulcsszót tartalmazó cikkek

A Thermaltake első fehér tápegységei ATX 3.0 szabványokkal és PCIe Gen 5.0 támogatással

2023. november 14. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Toughpower GF3 1200 W Snow és a Toughpower GF A3 850 W/1050 W Snow modelleket, első fehér színű ATX 3.0-s tápegységeit. Annak érdekében, hogy több lehetőséget biztosítson a legújabb tápegységhez Intel ATX 3.0 szabvánnyal és natív 12+4 pines PCIe Gen 5.0 csatlakozóval, a Thermaltake új színnel bővíti a figyelemreméltó GF3 és GF A3 sorozatot. Ebbe a két sorozatba teljesen moduláris tápegységek tartoznak 80 PLUS Gold tanúsítvánnyal, kiváló kábelmenedzsmenttel és energiahatékonysággal, amelyek ezentúl Snow Edition kivitelben is kaphatók!

Tovább

Mágneses csatlakozás ARGB-ventilátorokkal

2023. október 11. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a SWAFAN EX12/EX14 ARGB PC-ventilátor fekete és fehér változatát, a közkedvelt SWAFAN sorozat legújabb kiadását. 

Kulcsszavak: ventilátor, Thermaltake
Tovább

Különleges színekben pompáznak az új Thermaltake toronyházak

2023. szeptember 27. -

A Thermaltake bejelentette a The Tower 200 Mini toronyházak új verzióit a PC-rajongók kedvenc Turquoise, Racing Green színeiben, valamint az idei év új árnyalatában, Matcha Greenben. A Tower 200 egy kicsi, mégis tágas mini-ITX toronyház, amely egy ikonikus, függőleges kialakítással érkezik, képes befogadni akár egy 4090-es grafikus kártyát, és akár egy 280 mm-es AIO-t is támogat. A felhasználók már nagyon várták a The Tower 200 különböző színű változatait, a Thermaltake pedig meghallotta ezeket az igényeket. 

Kulcsszavak: toronyház, Thermaltake
Tovább

A Thermaltake bemutatja az új TOUGHFAN 12/14 Pro PC-ventilátort

2023. szeptember 12. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TOUGHFAN 12/14 Pro PC-ventilátort, a TOUGHFAN sorozat csúcskategóriás modelljét, amely erősebb légáramlást és statikus nyomást biztosít. A TOUGHFAN Pro speciálisan tervezett ventilátorlapátokkal szerelték fel a páratlan teljesítmény érdekében. Ezen kívül ez a ventilátor szűkített csúcsponttávolságú kialakítással és továbbfejlesztett szerkezettel csökkenti a légáramlás szivárgását és felerősíti a beáramló levegőt.

Tovább