Szűrés

A(z) UltraGear kulcsszót tartalmazó cikkek

A vékony és könnyű UltraGear maximális teljesítményt és kényelmet nyújt

2021. december 26. -

Az LG Electronics (LG) bemutatta első, kifejezetten játékra szánt laptopját (17G90Q modell), ezzel tovább bővítve prémium kategóriás UltraGear termékcsaládját. A 2022-es CES innovációs díjával kitüntetett, elegáns dizájnnal rendelkező, nagy teljesítményű laptop lenyűgöző élményt és szabadságot nyújt felhasználóinak, így bárhol, bármikor hódolhatnak játékszenvedélyüknek. 

Tovább

Három új UltraGear monitor is debütál az IFA-n

2019. szeptember 4. -

Az LG Electronics (LG) a 2019-es IFA-n mutatja be kifejezetten játékosok igényeire szabott, 1 milliszekundumos válaszidejű UltraGear IPS NVIDIA G-SYNC monitorainak kibővített portfólióját az európai piac számára. Az LG piacvezető, rendkívül gyors IPS gaming kijelzői szeptember 6. és 11. között először lesznek láthatóak Berlinben, a bemutató után pedig még idén elérhetővé válnak Európa és Észak-Amerika kulcsfontosságú piacain.

Tovább

Itt az első 1 milliszekundumos válaszidejű UltraGear monitor

2019. július 1. -

Az LG Electronics (LG) idén az E3 (Electronic Entertainment Expo) kiállítás keretében mutatta be legújabb UltraGear Nano IPS technológiával felvértezett G-SYNC monitorát, ami a világ első 1 milliszekundumos (ms) válaszidőre képes kijelzője.* Az új monitor azoknak a játékosoknak készült, akiknek fontos a Nano IPS technológia pontos színvisszaadása, a villámgyors válaszidő, valamint a 144 és 175 Hz közt állítható képfrissítési sebesség. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az LG kijelzője a legfontosabb paraméterek mentén nyújt kiemelkedő játékélményt a felhasználóknak.

Tovább