Szűrés

A(z) felhasználói szokások kulcsszót tartalmazó cikkek

Picit szüneteltesd a telefonod – mozgalom a tartalmasabb együttlétért

2014. december 24. -

A közös ebéd tartalmasabb eltöltésére hívja fel a figyelmet egy kezdeményezés, a PSZT (Picit Szüneteltesd a Telefonod). A mozgalom célja, hogy telefonunk simogatása helyett minél többen küldjük sziesztára a készülékünket, mi magunk pedig inkább ebédpartnereinkkel beszélgessünk.

Tovább

Vajon mik vezetik a karácsonyi kívánságlistákat?

2014. december 12. -

A poént gyorsan lelőjük a türelmetlenek kedvéért: a Samsung friss, Facebookon végzett felmérése szerint a mobilkészülékek a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok. A kapott válaszokból az is kiderült, hogy a karácsonyi készülődés során tízből csupán egy ember készül tudatosan, és vásárolja meg ajándékait már jóval az ünnepek előtt. Az ajándékozás a költségek és a stressz miatt csak a dobogó utolsó fokára kerül, így nem csoda, hogy az emberek kétharmada az utolsó pillanatban, a karácsonyi forgatagban szerzi be az ajándékokat.

Tovább

A mobilod megszállottja vagy? Ez az app megmondja!

2014. október 27. -

Android és iOS rendszerű készülékekre is ingyen elérhető a Checky alkalmazás, amely figyeli, hogy naponta hányszor bámulunk telefonunk kijelzőjére. Az eredményeinket megoszthatjuk barátainkkal, így gyorsan kiderülhet, ki a „legkockább” a bandában.

Tovább

Pornó a mobilon: Androidon a legnépszerűbb, de a többi platform sem szégyenkezhet

2014. szeptember 1. -

Kíváncsi vagy, melyik mobil platform felhasználói néznek legtöbbet felnőtteknek szóló videókat a neten, illetve kik időznek a legtöbb ideig egy-egy látogatás alkalmával? A Pornhub friss statisztikájából minden kiderül.

Tovább