Szűrés

A(z) fizetés kulcsszót tartalmazó cikkek

Fizetős csatornákat vezet be a YouTube

2013. május 6. -

Már egy ideje hallani, hogy a YouTube fizetős szolgáltatást fejleszt, amely szélesebb tartalom megjelenését teszi lehetővé, egyben bevételi forrásként is szolgál. Egyes hírek szerint lehet, hogy a héten már elérhető válik.

Tovább

Facebook: fizetőssé válnak egyes üzenetek

2013. április 8. -

Az Egyesült Államokban már tesztelték a Facebook legújabb módszerét, amellyel megszűnik a közösségi oldal teljesen ingyenes formája: bizonyos üzenetekért fizetni kell a felhasználóknak. A  sikeres tesztidőszak után az Egyesült Királyságban is bemutatkozott az új megoldás.

Tovább

Jövedelmünk 5 százalékát költjük mobilkommunikációra

2013. április 4. -

Vajon mennyire figyel oda a lakosság mobilkommunikációs költéseire? Mely szempontokat tartja a legfontosabbnak a szolgáltatók és szolgáltatások kiválasztásánál? Többek között a fenti kérdésekre is kereste a választ a Vodafone és az Ipsos legutóbbi kutatása során, mely a 18 év feletti internetező magyar lakosságot vizsgálta.

Tovább

PayPal-lel is fizethetünk az Android Marketen?

2011. november 4. -

Az AndroidGuys szemfüles emberei vették észre a legutóbbi Android Market forráskódjában a PayPal-es fizetés bevezetésére utaló sorokat. Bizonyára sokan örülnének a dolognak, hiszen a PayPal egy igen biztonságos és korrekt fizetési lehetőség, s használatával még a bankszámlaszámunkat sem kell kiadnunk a Mountan View-i keresőóriásnak.

Tovább