Szűrés

A(z) házimozi kulcsszót tartalmazó cikkek

Kivételes képminőséget kínál az Epson első házimozi lézerprojektora

2016. március 24. -

Magyarországon is elérhető az Epson legújabb felsőkategóriás házimozi vetítője, egy Full HD 1080p lézerprojektor, amely a japán gyártó Reflektív 3LCD technológiájának köszönhetően kimagasló képminőséget biztosít. A készüléket kifejezetten a házimozi szerelmeseinek tervezték, akik a legjobb vetítéstechnológiai megoldásokat keresik.

Kulcsszavak: házimozi, projektor, Epson
Tovább

Sound Bart és tévés hangszórópanelt mutatott be Sony

2015. március 24. -

A Sony bemutatta legújabb vezeték nélküli, egyérintéses készülékeit, a HT-CT780 és HT-CT380 Sound Bart és a HT-XT100 tévés hangsugárzópanelt. A mozi-élményt nyújtó, többcsatornás eszközök tavasszal érkeznek a piacra.

Tovább

Az Epson csúcstechnológiás termékekkel készült az IFA-ra

2014. szeptember 11. -

Az Epson új termékeket mutatott be az IFA kiállításon, Berlinben, köztük a világ egyik legkisebb és legkönnyebb A4-es tintasugaras nyomtatóját, a WorkForce WF-100W készüléket. A projektorok piacán 2001 óta piacvezető vállalat három új, kiváló minőségű, speciális funkciókkal rendelkező, nagy fényerejű és színhű képet biztosító, 3LCD házimozi projektort is bejelentett, amelyeket nagyképernyős otthoni szórakoztatásra terveztek.

Tovább

Ismét az Epsonnak ítélték oda a rangos EISA-díjat

2014. augusztus 20. -

Az Epson bejelentette, hogy az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) Európa házimozi projektora 2014-2015 díját az Epson EH-TW9200W készüléke nyerte el.

 

Tovább