Szűrés

A(z) 3D kulcsszót tartalmazó cikkek

Microsoft Device Day: A 3D hamarosan az otthonodban van

2016. október 27. -

Október 26-án, New Yorkban zajlott a Microsoft nagyszabású eseménye, a Device Day. A vállalat nem mást tűzött ki céljául, minthogy felhasználói asztalát egy kreatív stúdióvá alakítsa, így a világ minden lakóját hozzásegítse a kreativitása kibontakozásához és kiaknázásához. Méghozzá 3D-ben!

Tovább

High-tech jövő a jelenben

2016. október 21. -

Távolról irányítható otthon, vezető nélküli tömegközlekedési eszközök, önműködő autók, robotok által végzett műtétek – az eddig csak sci-fi filmekre álmodott technológiák ma már egyre inkább begyűrűznek a mindennapokba, ezzel együtt pedig a hálózatfejlesztési kérdések is egyre égetőbbek lesznek. De hogy is állunk jelenleg? Mely területeken érzékelhető leginkább a „jövő szele”? A HTE Infokom konferencián szakemberek sora véleményezte a kérdést.

Tovább

Magyar céget is kiválasztott az Airbus fél éves innovációs programjához

2016. október 14. -

Az innovatív légi navigációs alkalmazást, az Aero Glasst fejlesztő magyar cég csatlakozhatott a világ piacvezető repülőgépgyártója, az Airbus innovációs programjához, az Airbus BizLabhez. A program lehetőséget ad arra, hogy a legígéretesebb új fejlesztések az Airbus innovációs ökoszisztémájának segítségével minél előbb piacra kerüljenek.

Tovább

A Samsung és a MakerBot a termékfejlesztők következő generációját inspirálja

2016. szeptember 6. -

A Samsung Electronics Europe bejelentette, hogy összefog az otthoni 3D nyomtatási iparág egyik globális piacvezetőjével, a MakerBot vállalattal. Céljuk, hogy 3D nyomtatókkal szereljék fel az európai osztálytermeket, inspirálva ezzel a jövő termékfejlesztőit.

Tovább