Szűrés

A(z) 5G kulcsszót tartalmazó cikkek

Tovább növeli 5G-s lefedettségét a Magyar Telekom

2023. május 24. -

A Magyar Telekom mobilhálózat-modernizációs programjának keretében idén nyárra 60%-ra növeli lakosságszám-arányos kültéri 5G lefedettségét. A vállalat 5G hálózata 2023. június 1-jétől Budapesten, a megyeszékhelyeken, számos vidéki városban és községben, valamint a Balaton, a Velencei-tó és a Tisza-tó körül lesz érhető. A Telekom június 1. és augusztus 31. között automatikusan elérhetővé teszi az 5G-t minden ügyfelének, melyet 5G képes készülékkel és mobilinternet-szolgáltatással tudnak igénybe venni.

Tovább

5G szolgáltatást indított a Groupama Arénában a Telekom

2023. május 15. -

A Magyar Telekom a Groupama Aréna teljes területének 5G hálózattal történő lefedésével a lelátók mellett az irodaszinteken, a rendezvényhelyszíneken, a mélygarázsban, a Fradi Múzeumban és a Fradi Boltban nyújt kimagasló minőségű mobilszolgáltatást ügyfeleinek. 

Tovább

Budapesten mutatták be az 5G-re épülő digitális gazdaság legújabb fejlesztéseit

2023. április 21. -

Idén első alkalommal díjazta hazai partnereit fenntarthatósági törekvéseikért és eredményeikért a Schneider Electric. A vállalat Sustainability Impact Award (SIA) pályázatán összesen öt magyarországi vállalkozást ismertek el.

Tovább

Az 5G-hez több mobilszolgáltatót egyszerre kiszolgáló hálózatra lesz szükség

2023. március 22. -

Az MVM NET Zrt. és a CETIN Hungary Zrt. városi környezetben és agrárgazdaságban tesztelte, hogyan lehet gazdaságosan 5G hálózatot kiépíteni és működtetni olyan helyszíneken, ahol ezt az 5G alapú alkalmazások elterjedése, illetve az adatforgalom növekedése szükségessé teszi. A független, integrált infrastruktúra-szolgáltatók a teszt tapasztalatai alapján megállapították: fenntarthatósági és gazdaságossági szempontok miatt sok esetben a hálózatot célszerű egyetlen szolgáltatónak kiépíteni és üzemeltetni, majd azon több operátor számára szolgáltatást nyújtani.

Tovább