Szűrés

A(z) Canonical kulcsszót tartalmazó cikkek

Október 17-én érkezik az Ubuntu mobil rendszere

2013. szeptember 24. -

Bár az Ubuntu Edge projektre nem sikerült összegyűjteni a szükséges összeget, a Canonical nem állt le az Ubuntu OS okostelefonokra szánt változatának fejlesztésével. Ennek fényében nem meglepő, hogy október 17-én hivatalosan is megjelenhet az Ubuntu Touch rendszer 1.0-s verziója.

Tovább

Ubuntu Edge – a platformok gyönyörű egyesülése

2013. július 24. -

Az Ubuntu leleplezte az Edge nevű készüléket, mely lényegében egy okostelefon, amely perifériák csatlakoztatásával normál számítógépként is használható, azaz egyesíti e két platformot.  A bivalyerős hardverrel és stílusos külsővel megáldott jövevény 2014 májusában kerülhet forgalomba.

Tovább

Mit tud az Ubuntu táblagépes verziója? [Videó]

2013. február 22. -

A Canonical kedden leplezte le az Ubuntu táblagépekre szánt verzióját, mely funkcionalitását tekintve sokban hasonlít a rendszer PC-s változatához, ugyanakkor rendkívül könnyű, részben gesztusokkal is megvalósítható vezérléssel bír.

Tovább

2014-ben érkeznek az első Ubuntu mobilok [Videó]

2013. január 3. -

Bemutatkozott az Ubuntu rendszer mobil verziója, mely várhatóan 2014 folyamán kezdi meg hódítását. A platform mobilpiacon való megjelenése nagy izgalmakat tartogat a felhasználók számára. Az Ubuntu alapú telefonok például egy szempillantás alatt számítógéppé alakíthatók néhány hozzájuk csatlakoztatott periféria segítségével.

Tovább