Szűrés

A(z) DIGIMobil kulcsszót tartalmazó cikkek

Új településeken érhető el a DIGIMobil

2021. január 8. -

Újabb 34, többségében alföldi és kelet-magyarországi településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatását a DIGI Kft. 

Tovább

Év eleji változásokat jelentett be a DIGIMobil

2020. december 27. -

Fiatal kora ellenére, köszönhetően a különféle tarifacsomagoknak és további funkcióknak, mint például a havi előfizetési díj, a roaming szolgáltatás vagy az adatforgalom kalkulátor, a DIGI saját mobilmárkája nagy utat tett meg előfizetőinek kényelme érdekében az elmúlt másfél évben. Az új szolgáltatások és funkcióik 2021. január 1-től érhetők el a DIGI és Invitel előfizetők számára.

Tovább

Ingyenes hívások VoWifin keresztül

2020. november 10. -

A DIGI a közelmúltban jelentette be 2021. január 1-től elérhető lakossági havidíjas tarifacsomagjait. A tarifacsomagok havidíja mellett a VoWifi technológiáján keresztül a DIGI és Invitel vezetékes és DIGIMobil irányba indított hívások forgalmi díj mentesek lesznek, ezzel további előnyöket biztosítva a DIGI és Invitel előfizetőknek. 

Tovább

Tovább a DIGIMobillal!

2020. október 13. -

Újabb 24, többek között alföldi és Balaton környéki településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatását a DIGI Kft, ennek köszönhetően októbertől kezdődően az ország népességének csaknem 70%-a élvezheti a lefedettséget és a DIGIMobil szolgáltatás nyújtotta előnyöket.

Tovább