Szűrés

A(z) HUAWEI kulcsszót tartalmazó cikkek

Új vezeték nélküli HUAWEI fülhallgató

2022. július 1. -

Július 4-től hazánkban is megvásárolható az Isztambulban pár napja bemutatott Huawei Freebuds Pro 2. A gyártó legújabb, csúcskategóriás vezeték nélküli fülhallgatója prémium technológiai megoldásokkal, személyre szabott hangzással, továbbfejlesztett aktív zajszűréssel érkezik. 

Kulcsszavak: HUAWEI, fülhallgató
Tovább

A HUAWEI Band 7 a nap 24 órájában támogatja az egészséges életmódot

2022. június 17. -

Már kapható Magyarországon a Huawei eddigi legvékonyabb okoskarkötője, a HUAWEI Band 7, amely nagy kijelzővel és továbbfejlesztett egészségügyi funkciókkal rendelkezik. Az okoseszköz segítségével nyomon követhető az alvás, a véroxigénszint, a stressz szint, a menstruációs ciklus és a szívritmus, 96 különböző beépített edzésmódjával pedig hasznos társ lehet az egészségfigyelésben- és menedzsmentben, illetve a sportos életmód kialakításában. 

Kulcsszavak: okoskarkötő, HUAWEI
Tovább

Akkreditált hirdetési platform lett Európában a HUAWEI Ads

2022. június 11. -

A digitális marketing és hirdetési ökoszisztéma európai szervezete, az IAB jóváhagyta a Huawei Ads akkreditációját, így a HUAWEI hirdetési rendszere is bekerült az Európában elismert hozzájárulás-kezelési platformok (Consent Management Platform – CMP) közé. A HUAWEI Ads ezzel az első olyan kínai hirdetési platform lett, amely CMP-szolgáltatásokat nyújthat Európában. 

Kulcsszavak: HUAWEI, HUAWEI Ads, IAB
Tovább

Könnyen személyre szabható, sokoldalú HUAWEI sportóra

2022. június 9. -

Megérkezett Magyarországra a fiatal generációt célzó, variálható szíjakkal és számlappal felszerelt HUAWEI WATCH FIT 2, amely sokoldalúságának köszönhetően kiváló társa lehet a divatos öltözködés kedvelőinek. Az okosóra számos új egészségfigyelő funkcióval járul hozzá a tudatos életmódhoz: többek között 97 edzésmóddal támogatja a sportolni vágyókat. Az eszközzel egyszerűen indíthatunk és fogadhatunk telefonhívást, illetve offline hallgathatunk zenét vele.

Tovább