Szűrés

A(z) Netflix kulcsszót tartalmazó cikkek

Megállapodást kötött a Netflix és a Liberty Global

2016. szeptember 15. -

A világ legnagyobb kábelkommunikációs vállalata, a Liberty Global bejelentette, hogy többéves megállapodást kötött a Netflixszel, amelynek köszönhetően a Liberty Global és leányvállalatai – így a UPC Magyarország – televíziós csomagjainak előfizetői több mint 30 országban férhetnek hozzá a videós platformot üzemeltető cég filmes kínálatához. 

Tovább

A Panasonic elérhetővé tette a Netflix hozzáférést a 2016 előtt gyártott televízióin is

2016. július 24. -

A Panasonic bejelentette, hogy a 2014 és 2016 között gyártott televízióin is elérhető az online videószolgáltatást nyújtó Netflix.

Tovább

Újra az LG tévéit ajánlja a Netflix

2016. április 8. -

Immár a második egymást követő évben válogatta be a Netflix az LG Electronics (LG) csúcskategóriás 4K felbontású televízióit az online streaming videoszolgáltató által ajánlott tévékészülékek (Netflix Recommended Program) körébe. Erre a listára azok az okostévék kerülhetnek fel, amelyeken könnyen, gyorsan, zökkenőmentesen, tökéletes teljesítménnyel működik a Netflix-alkalmazás, illetve általában is jobban teljesítenek az internetes televíziózás terén.

Tovább

Évekre visszamenőleg Netflix-kompatibilissé válnak az LG okostelevíziók

2016. február 11. -

Az LG korábbi szériás, Netcast operációs rendszerű okostelevízióin is elérhető a Netflix-alkalmazás, ezzel az elmúlt négy év szinte minden LG-tévémodellje alkalmassá vált a magyar piacon nemrégiben megjelent online videotéka használatára. A frissítéssel így már nemcsak a webOS operációs rendszerű okostévék tulajdonosai élvezhetik a kiemelkedő minőségű moziélményt nappalijukban.

Kulcsszavak: LG, Netflix, okostévé
Tovább