Szűrés

A(z) Panasonic kulcsszót tartalmazó cikkek

Merülj el a zenében a Panasonic HD605N zajcsillapító fejhallgatóval!

2018. augusztus 2. -

A Panasonic bemutatta legújabb vezeték nélküli fejhallgatóját. Az új HD605N fejhallgató az adaptív zajcsillapítással tisztán szólaltatja meg a hangokat, és kimagasló minőségű audio felbontást képez Bluetooth-os és vezetékes csatlakozással is. 

Kulcsszavak: fejhallgató, Panasonic
Tovább

A HDR10+ technológia még jobb képélményt biztosít a nézőknek

2018. június 27. -

A HDR10+ Technologies, LLC bejelentette, hogy megkezdi a HDR10+ technológiához kapcsolódó licenc és logó tanúsító programját. A HDR10+ a High Dynamic Range (HDR) technológiához kapcsolódó, jogdíjmentes, nyílt szabványú metaadatplatform, amely a 4K Ultra HD kijelzők számára optimalizálja a képminőséget és fokozza a nézőknek nyújtott képélményt.

Tovább

Firmware-frissítéssel növeli a Panasonic a LUMIX fényképezőgépek teljesítményét

2018. május 30. -

A Panasonic a mai napon három LUMIX modellhez, a DC-GH5, DC-GH5S és DC-G9 fényképezőgépekhez jelentett be firmware-frissítést. A frissítésekkel megnövelt teljesítményt és funkcionalitást kapnak a felhasználók, akik mostantól élvezhetik a még jobb autofókusz, az új monokróm Fotó Stílusok, és a még kiválóbb videó-hangminőség előnyeit.

Tovább

A kompakt elegancia és a térkitöltő hangzás találkozása

2018. május 15. -

A Technics a müncheni High-End audiotechnikai kiállításon leplezte le az új OTTAVA S SC-C50 prémium minőségű, vezeték nélküli hangfalrendszert. 

Tovább