Szűrés

A(z) Telenor-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkezett a Telenorhoz a HTC One M8

2014. május 19. -

Bekerült a Telenor kínálatába a fém külsővel és bitangerős belsővel megáldott HTC One M8 csúcsmobil. Kártyás csomagban 187 990 forintot kell kicsengetni érte, de All-in XL csomaggal és két év hűséggel már 49 990 forintért megvásárolható.

Tovább

A Telenor előfizetői korlátok nélkül netezhetnek a Dolgozz Otthonról Napon

2014. május 6. -

A propelleres szolgáltató és a Microsoft 2014-ben is egy szombati munkanapra hirdette meg a Dolgozz Otthonról Napot. A rugalmas munkavégzést népszerűsítő akció keretében a Telenor minden előfizetője számára korlátlan internet-hozzáférést biztosít május 10-re.

Tovább

Nemzetközi együttműködést kötött az UNICEF és a Telenor

2014. április 25. -

Nemzetközi partnerségi megállapodást kötött a Telenor Csoport és az UNICEF. Az öt évre szóló együttműködés keretében a mobiltársaság elsősorban mobiltechnológiai megoldásokkal segít a világ legnagyobb gyermekvédelmi szervezetének a gyermekjogok érvényesítésében.

Tovább

Mobilegyenlegükre vásárolhatnak a Firefox Marketplace-en a telenorosok

2014. február 24. -

Február 24-től Magyarországon elsőként a Telenor ügyfelei vásárolhatnak applikációkat és tartalmakat mobilegyenlegük terhére a Firefox OS rendszer alkalmazásboltjában, a Firefox Marketplace-en, ahol most a Telenor alkalmazásválogatása is elindult.

Tovább