Szűrés

A(z) UPC kulcsszót tartalmazó cikkek

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019. július 18. -

A mai napon az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone Csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.  Az ügylet várhatóan 2019. július 31-re zárulhat le, amikor a Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország megkezdi közös működését. 

Tovább

A UPC Direct két héten át ünnepli a gyereknapot

2019. május 18. -

Nemcsak korábban kezdődik idén a gyereknap, de tovább is tart a UPC Direct kódolatlan időszakának köszönhetően, amely keretében a legkisebb tévénézők korlátlanul nézhetik a Cartoon Network, a Boomerang és a Nick Jr. csatornákat. Május 20. és június 2. között, két teljes héten keresztül élvezhetik a mesék, rajzfilmek, vicces és tanulságos történetek széles választékát. A fent említett gyerekcsatornák a UPC Direct összes ügyfele számára elérhetők lesznek ezen időszak alatt.

Tovább

Kódolatlan Trónok Harca és még több visszanézhető csatorna a UPC-nél

2019. április 8. -

Várhatóan keveset alszanak a Trónok Harca rajongók április 8 és 15 között, ugyanis a UPC-nél ezen a héten kódolatlanul nézhetik az HBO 3 csatornát, a sorozat hét évadának összes epizódjával. 15-én pedig érkezik a várva várt nyolcadik évad első része is. Akinek mindez nem lenne elég, az mostantól a Discovery Channel, az Animal Planet és Cartoon Network műsorát is bármikor visszapörgetheti a Műsorvisszanéző funkció segítségével.

Tovább

Holnaptól a UPC Direct kínálatában is elérhető a Spíler2 TV

2019. február 1. -

Megszületett a megállapodás a Liberty Global csoporthoz tartozó UPC DTH S.à r.l. és a TV2 Csoport között, mely szerint a UPC Direct csatornakínálatában február 1-jétől megtalálható lesz a Spíler2 TV sportcsatorna, február folyamán pedig a szolgáltató bevezeti a Jocky TV és a Moziverzum csatornákat is. 

Tovább