Szűrés

A(z) Vertu kulcsszót tartalmazó cikkek

Vertu Ti - Symbian és Series 40 helyett Android rendszerrel

2013. január 31. -

Megjelent néhány fotó az egykor Nokia divíziójaként működő Vertu első Android rendszerű luxusmobiljáról. Az RM-828V Vertu Ti tudását tekintve nem ígérkezik nagy durranásnak, viszont mindenképp fontos mérföldkőnek számít a Vertu történetében, hiszen a vállalat eddig csak a Series 40 és a Symbian rendszer köré épített prémium eszközöket.

Tovább

Windows Phone 8 Apollo mobillal készül a Vertu?

2012. június 20. -

A prémium anyagokból fabrikált készülékekre specializálódott Vertu eddig nem igazán mutatott fel olyan masinát, melyet a technikai tudása is vonzóvá tett volna. Ez viszont változhat a közeljövőben.

Tovább

Prémium anyagok, Symbian és rikító színek: Vertu Constellation Candy

2012. május 23. -

A Vertu bemutatta a Constellation Candy sorozatot, mely lényegében a prémium anyagokból készülő mobilokra szakosodott cég nyári kollekciója. Az áfonya, menta és mandarin színű berakásokkal ékesített készülékek tudás tekintetében a symbianos Nokia C7 szintjét hozzák.

Kulcsszavak: Symbian, Nokia, Vertu
Tovább

A Nokia 265 millióért eladta a Vertut

2012. május 3. -

A legfrissebb hírek szerint a finn gyártó megválik prémium anyagokból összeállított kütyüket kivitelező luxusmárkájától. Az EQT és a Permira is érdeklődését fejezte ki a Vertu iránt, s a pletykák szerint utóbbi 256 millió dollárért fel is vásárolja azt.

Kulcsszavak: Nokia, Vertu, luxus
Tovább