Szűrés

A(z) Zyxel kulcsszót tartalmazó cikkek

Nagyobb portsűrűségű switchek kisvállalkozások számára

2023. szeptember 27. -

A hagyományos switchek továbbra is az üzleti hálózati infrastruktúra gerincét képezik még a vezeték nélküli hálózatok korában is. A Zyxel GS1915 switchek gazdag funkciókészletet kínálnak, beleértve a nagy teljesítményű Power of Ethernetet (PoE) és a Nebula felhőalapú kezelést. Ráadásul rendkívül megfizethető áron kaphatók, emellett remek ár-érték arányú csomagban is elérhetők élvonalbeli vezeték nélküli hozzáférési pontokkal együtt.

Kulcsszavak: Zyxel, switch
Tovább

Multi-Gig Switchek a hálózat teljesítményének növelésére

2023. szeptember 18. -

A vállalkozások folyamatosan arra törekednek, hogy optimalizálják hálózati infrastruktúrájukat, hogy lépést tudjanak tartani a gyorsabb és megbízhatóbb kapcsolat iránti egyre növekvő igényekkel. Ahogy egyre több adatintenzív alkalmazás és technológia jelenik meg, a nagyobb hálózati átviteli sebesség iránti igény kiemelt prioritássá vált.

Tovább

Így nyújtanak okos megoldást a switchek a KKV-k számára

2023. augusztus 27. -

A globális gazdasági visszaesés és az energiahatékonyság iránti folyamatos nemzetközi törekvések arra kényszerítették a KKV-kat, hogy okosabb döntéseket hozzanak megtakarításaik terén. A vállalkozásoknak és lakástulajdonosoknak szóló tanácsok többsége azonban csupán arra tér ki, hogy hogyan csökkentsük a fűtés költségeinket, és hogy kapcsoljuk le a lámpát, ha kimegyünk egy helyiségből. Ezek az energiatakarékossági intézkedések azonban önmagukban még nem képesek kompenzálni az árak meredek emelkedését.

Tovább

A digitális oktatást megbízható, könnyen hozzáférhető hálózat támogathatja

2023. augusztus 15. -

Az elmúlt néhány évben több mint 64.000 Zyxel eszközt helyeztek üzembe világszerte több mint 7.100 iskolában, amelyek megbízható és könnyű hozzáférést biztosítanak a tanulóknak a digitális oktatáshoz.

Tovább