Szűrés

A(z) autóskamera kulcsszót tartalmazó cikkek

7+1 nyári tipp a Mio-tól

2021. július 5. -

Az autós vakációnál nincs is jobb kikapcsolódás nyárra! Ám akár közeli, akár távoli úticélt választunk, érdemes alaposan felkészülni, hogy autónk és mi magunk se nehezítsük meg jól megérdemelt szabadságunkat. A Mio 7+1 tippel segít, hogy mire figyeljünk és mit vigyünk magunkkal ahhoz, hogy a vakáció valóban minden pillanata élmény legyen!

Tovább

5+1 fontos funkció a Mio-tól

2021. június 20. -

Manapság egyre népszerűbbek a fedélzeti kamerák, a választék pedig igen nagy, így nem könnyű a választás. „Mi számít jó képfelbontásnak?  Milyen extrákra van szükségem? Mire jó a hátsó kamera?” – csak néhány kérdés a sok közül. Hogy könnyebb legyen a döntés, a Mio összegyűjtötte Neked azt az 5+1 legfontosabb funkciót, amit érdemes figyelembe venned, ha menetrögzítő kamera vásárlásán gondolkodsz.

Tovább

Egy nap alatt, négy keréken

2021. március 18. -

Nincs mit tenni, ahogy jön a jó idő, szinte azonnal útnak indulnánk. Bár a jelenlegi helyzet nem teszi lehetővé, hogy hosszabb időre, vagy akár külföldre menjünk, van megoldás! A különleges helyszínekért és mesés panorámáért nem kell átlépni az országhatárt, hiszen Magyarország a természeti csodák hazája. 

Kulcsszavak: autóskamera, MiVue, Mio
Tovább

Szabadulj meg a rossz szokásoktól!

2020. december 13. -

Bár a hazai téli időjárás egyre inkább mellőzi a havat, a mínuszok és csapadék okozta kellemetlenségekkel továbbra is számolnunk kell. Ilyenkor nem csak a szabályok betartása, de a személyes hozzáállás is rendkívül fontos. A Mio most hasznos tippekkel és közkedvelt fedélzeti kamerákkal segít, hogy télen is biztonságban érjünk haza.

Tovább