Szűrés

A(z) autóskamera kulcsszót tartalmazó cikkek

Az elmúlt évben 76%-kal nőtt a dashcamek iránti kereslet

2020. június 13. -

Egyre többen ismerik fel az autóskamerák hasznát Magyarországon: a GfK friss adatai szerint az elmúlt évben robbanásszerű, 76%-os növekedés jellemezte a hazai dashcam eladásokat. Ezzel együtt a navigációk és menetrögzítő kamerák nemzetközi piacvezetője, a Mio értékben 40%-ra növelte hazai piaci részesedését az elmúlt évben. A magyarok jellemzően továbbra is a közép- és felső árkategóriás modelleket keresik, a Mio széles termékpalettájából a kiváló képminőséget nyújtó és számos extrával felszerelt MiVue 733 és MiVue 798 kamerák a legnépszerűbbek.

Tovább

Egy év alatt 70%-kal nőtt a dashcam-ek iránti kereslet

2020. február 24. -

Az autóskamerák piaca világszerte és hazánkban is rohamosan bővül: nem csoda, hiszen a vitás helyzetekben bizonyítékként is használható felvételek sok kellemetlenségtől óvják meg az autótulajdonosokat. Sőt, a fejlett vezetéstámogató rendszerekkel felszerelt dashcam modellek nemcsak balesetek, koccanások alkalmával hasznosak, használatukkal mindvégig biztonságosabban utazhatunk. A navigációk és menetrögzítő kamerák első számú gyártója, a hazánkban is piacvezető Mio adatai alapján itthon egy év alatt 70%-kal nőtt a dashcam-ek iránti kereslet és közel ötször annyi Mio kamerát vásároltunk 2019-ben, mint egy évvel korábban.

Tovább

Életmentő autós kamerarendszert fejleszt a Bosch

2019. december 16. -

Mikroalvás, figyelmetlenség, be nem csatolt biztonsági öv – az autóban történő dolgok közül soknak súlyos következményei lehetnek. A kritikus vezetési helyzetek és a balesetek elkerülése érdekében a jövő autói a tervek szerint nem csupán az út, hanem a sofőr és az utasok figyelésére is használják majd érzékelőiket. 

Tovább

Biztonságban az utakon

2019. július 21. -

A fedélzeti kamerák egyre nagyobb teret hódítanak világszerte, így Magyarországon is. Az Európai Bizottság statisztikája szerint 2018-ban az EU országai közül – a lakosságszám arányában – hazánkban történt a hatodik legtöbb halálos közúti baleset. Így a biztonság növelése különösen fontos minden autós számára. 

Tovább