Szűrés

A(z) díj kulcsszót tartalmazó cikkek

Négy rangos EISA díjat kapott a Panasonic

2016. augusztus 16. -

Az EISA (Európai Kép- és Hangszövetség) idén a Panasonic négy termékét is díjazta, így elismerésben részesült a LUMIX TZ100 fényképezőgép, a Panasonic Dual I.S. dupla képstabilizátor, a 65DX900 TV valamint a DMP-UB900 Blu-Ray lejátszó.

Tovább

Az Epson készüléke elnyerte a Legjobb fotónyomtató díját

2016. június 16. -

Az Európai Digitális Sajtószövetség (EDP) a Legjobb fotónyomtató kategóriában az Epson új SureColor SC-P20000 készülékét hirdette ki győztesként. Az EDP minden évben a digitális nyomtatási piac leginnovatívabb termékeit és fejlesztéseit díjazza.

Tovább

A Nikon termékeit három kategóriában is TIPA-díjjal jutalmazták

2016. május 12. -

A Nikon Corporation büszkén jelenti, hogy három terméke is megkapta a tekintélyes, 2016-os TIPA-díjat, melyet meghatározó szereplője, a Technical Image Press Association (TIPA) nemzetközi szervezet adományoz.

Tovább

Kilenc Logitech terméket ismertek el Red Dot 2016 Termékdizájn-díjjal

2016. március 30. -

A Logitech ma jelentette be, hogy kilenc Red Dot-díjat nyert el,  bizonyítva ezzel számos termékkategóriájának dizájnbeli kiválóságát.  Az idei zsinórban a negyedik év, amelyben Logitech termékeket ismertek el a nívós, nemzetközi versenyen. A vállalat ez évben ráadásul hárommal több díjat zsebelt be, mint tavaly.

Tovább