Szűrés

A(z) hangszóró kulcsszót tartalmazó cikkek

A Philips Sound új modellekkel és termékfajtákkal jelentkezik

2022. január 29. -

A Philips Sound 2022-ben bővíti sportfejhallgató sorozatát az egyedülálló "hibrid" Philips A7507-es valódi vezeték nélküli, ANC fülhallgató bevezetésével. Emellett a márka, első alkalommal, új kategóriaként a hordozható Bluetooth hangszórókat is felveszi a kínálatba az új Philips S4807-es és S7807-es modellek bevezetésével. 

Tovább

A Philips vezeték nélküli modellekkel bővíti az AV platformot

2022. január 27. -

A Philips Sound három új modellt mutat be, melyek a 2022. második félévétől elérhető Fidelio fókuszú AV platform első termékei. Az új prémium hangsugárzó, mélynyomó és szatellit hangszóró kivitelében egyesíti a Fidelio teljesítményét, a prémium anygahasználatot, és a koherens családi dizájnt. Mindezt együtt kínálja a muti-room, többcsatornás, kiváló minőségű audio streaminghez. 

Tovább

Hordozható hangszórót fejlesztett a Huawei és a Devialet

2021. december 22. -

Megérkezett Magyarországra a HUAWEI és a Devialet audió vállalat közösen fejlesztett hordozható hangszórója, a HUAWEI Sound Joy. A kompakt és stílusos készüléket mindennapi használatra tervezték, intelligens funkciói kényelmet, emellett prémium hangélményt biztosítanak a felhasználóknak. A hangszórót nagy kapacitású beépített akkumulátorral szerelték fel, amely akár 26 órányi lejátszást tesz lehetővé, mindössze tíz perces gyorstöltéssel pedig akár egy órát is bír az akksi. 

Tovább

Vezeték nélküli fülhallgatókkal és Bluetooth hangszórókkal bővítette kínálatát a LAMAX

2021. november 24. -

Több új modelljét is a napokban vezette be a magyar piacra a LAMAX. Vezeték nélküli fülhallgatói között már megtalálható a Dots2 Touch és a Trims1 is; Bluetooth hangszóróinak kínálatát pedig a Sounder2 Minivel és a Sounder2 Max-szal bővítette.

Tovább