Szűrés

A(z) kkv kulcsszót tartalmazó cikkek

Újévi újdonságok az OKI-tól

2015. január 23. -

Az OKI Magyarország új készülékek bejelentésével, valamint ígéretes pénzügyi mutatókkal indította a 2015-ös évet. A portfólió új, gyors és környezetbarát működést ígérő fekete-fehér nyomtatókkal, illetve multifunkciós berendezésekkel bővült, amelyek mérettől függetlenül bármely vállalat elvárásainak megfelelnek.

Tovább

A Canon új irodai lapolvasója felforgathatja a piacot

2014. szeptember 19. -

A Canon Europe a múlt héten kezdte meg az új, gyors és sokoldalú imageFORMULA DR-F120 lapolvasó forgalmazását. A kompakt eszköz segítségével az irodák hatékonyabban digitalizálhatják, tárolhatják és kezelhetik a dokumentumaikat. Az újdonság az automatikus dokumentumadagolóval (ADF-egységgel) és síkágyas lapolvasóval rugalmasabban használható az olyan irodákban, ahol sokféle üzleti dokumentum digitalizálását végzik egyetlen eszközzel.  

Tovább

Gyorsabb NFC-képes nyomtatókkal rukkolt elő a Samsung

2014. augusztus 29. -

A Samsung bemutatta legújabb NFC-képes, színes lézernyomtatóit, melyeket kifejezetten a kis- és középvállalkozások részére fejlesztettek ki.

Tovább

Megérkeztek az OKI legújabb, nagy kapacitású multifunkciós készülékei

2014. augusztus 8. -

Már Magyarországon is elérhetők az OKI legújabb, színes A3-as termékcsaládjának tagjai, az ES9455, az ES9465 és az ES9475 multifunkciós készülékek. A sorozat olyan oktatási intézmények, vállalatok és szervezetek számára készült, ahol nap mint nap jelentős mennyiségű nyomtatási, másolási és szkennelési feladatot végeznek. 

 

Tovább