Szűrés

A(z) memóriakártya kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sony öt kategóriában bizonyult legjobbnak a 2019-es TIPA díjátadón

2019. április 15. -

A TIPA zsűrijében a fotós világ legismertebb képviselői részletes tesztek és összehasonlítások alapján állítják össze a jelöltek és díjazottak listáját, ezért kiemelkedően fontos a Sony számára, hogy termékei öt kategóriában is az élen végeztek. Az elismerések a Sony mérnökeinek, tervezőinek, marketingeseinek és a gyártási folyamatokban résztvevő szakembereinek kiemelkedő teljesítményét igazolják.

Tovább

Húszezer órányi videófelvétel egyetlen memóriakártyán

2019. április 2. -

A Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta tartós microSD-kártyáját, amely kifejezetten nagy adatírási terheléssel járó alkalmazásokhoz készült, például otthoni biztonsági és térfigyelő kamerák, valamint autós fedélzeti és testkamerák felvételeinek tárolására. 

Tovább

A Sony bemutatta a világ legstrapabíróbb és leggyorsabb SD kártyáját

2018. augusztus 29. -

A Sony bejelentette a hordozható adattárolók legújabb mérföldkövét, az SF-G series TOUGH specification UHS-II besorolású memóriakártya sorozatot, amely azoknak a fotósoknak készült, akik fotóik maximális biztonságára törekednek akkor is, ha SD kártyáikat kiveszik a fényképezőgépükből. 

Tovább

Őrizd meg az emlékezetes pillanatokat a Kingston új Canvas memóriakártyáival

2018. március 15. -

A Kingston Digital, Inc. bemutatta legújabb Canvas memóriakártya-sorozatát, amely a felhasználói igényekhez igazodva háromféle változatban érhető el. A Select sorozat élettel tölti meg a HD-videókat, a Go! széria elképesztő sebességet nyújt a felvételek megjelenítéséhez, a React sorozat pedig folyamatában rögzíti az élet nagy pillanatait.

Kulcsszavak: memóriakártya, Kingston
Tovább