Szűrés

A(z) mobileszközök kulcsszót tartalmazó cikkek

Okos karácsonyi ajándékok

2018. december 7. -

Ma már csak nagyon kevesek mondhatják el magukról, hogy nem rendelkeznek mobiltelefonnal, igaz ez felnőttekre és a fiatalabbakra, gyerekekre egyaránt. Ha kifogytunk az ajándék ötletekből, jó eséllyel nem nyúlhatunk mellé, ha olyan kiegészítőt vagy okos eszközt választunk, ami családtagunk, barátunk kedvenc mobiljával kompatibilis, esetleg azzal irányítható.  

Tovább

Felmérés az emberi kapcsolatok és a mobiltechnológia viszonyáról

2018. november 22. -

Az okostelefon és a közösségi platformok sokak számára megkönnyítik az ismerkedést, a szerelem megtalálását és a barátokkal való kapcsolattartásban is hasznosnak bizonyulnak. 

Tovább

Zabolázza meg a mobil eszközöket az új ZENworks csomaggal!

2018. október 25. -

A Micro Focus bejelentette, hogy elérhetővé vált a ZENworks 2017 Update 3. Az eszközfelügyeleti megoldáscsomag segítségével a vállalatok egyetlen központi felületről, egységesen kezelhetnek minden eszközt a vállalaton belül, beleértve a laptopokat, tableteket és okostelefonokat egyaránt. 

Tovább

Megállapodást kötött az OTT-ONE Nyrt. és a TV2 Csoport

2018. október 15. -

Több mint másfél éves tárgyalássorozatot követően hosszú távú stratégiai együttműködés veszi kezdetét az OTT-ONE Nyrt. és a TV2 Csoport között, amelynek első elemeként közösen fejlesztik és üzemeltetik a „Spíler Extra” videostreaming alkalmazást. A TV2 Csoport egy komplex nemzetközi piacelemzést követően választotta stratégiai partneréül a vállalatot, amely hazánkban élen jár a streaming megoldások területén – jelenleg a Telenor MyTV szolgáltatás technológiai hátterének biztosításával igazolja, hogy világszínvonalú high-tech megoldásokat kínál.

Tovább