Szűrés

A(z) munka kulcsszót tartalmazó cikkek

Toshiba Tecra W50: munkára született

2013. október 10. -

A Toshiba Europe ma bejelentette új, Tecra W50 sorozatú, erős, nagyteljesítményű, 15,6 hüvelykes munkaállomását, melyet nagy számításigényű programok futtatására fejlesztettek ki. A számos beépített funkciónak, valamint a biztonsági szolgáltatásoknak köszönhetően a W50 sokféle üzleti alkalmazás futtatására kiválóan használható. 

Tovább

A Sharp multi-touch kijelzőin életre kelnek a prezentációk

2013. május 9. -

Interaktívabbá és hatékonyabbá válhatnak a projektbemutatók, tudományos előadások, méghozzá a Sharp BIG PAD multi-touch érintőképernyőjének és az új, táblagépes, valamint okostelefonos kapcsolatot biztosító Touch Display Link szoftverének köszönhetően.

Tovább

Álommeló a Sharp európai kutatóközpontjában

2013. április 18. -

Egyedülálló pályázatot hirdetett meg a Sharp Europe európai diákok számára: a szerencsés kiválasztott fizetett nyári gyakorlati helyet kaphat a vállalat saját kutatási és tervezési központjában, az angliai Oxfordban található Sharp Laboratories of Europe-ban. A gyakornoki lehetőség életre szóló előnyöket biztosít a résztvevő diák számára, aki egy olyan új projekt kidolgozásában vehet részt, amely akár mindennapi életünket is jelentősen megváltoztathatja.

Kulcsszavak: +gyakorlat, munka, Sharp
Tovább