Szűrés

A(z) notebook kulcsszót tartalmazó cikkek

Hazánkban kétféle színben érhető el az XPS 13 Plus

2022. május 30. -

A Dell Technologies év elején a CES-en mutatta be az XPS 13 Plust, amely már Magyarországon is elérhető világos (Platina) és sötét (Grafit) színekben. A modellt az alapoktól tervezték újra, stílusos és modern, ugyanakkor rendkívül hatékony technológiai fejlesztéseken esett át.  

Tovább

Az új MateBook D 15 gyorsabb teljesítményt és továbbfejlesztett intelligens élményt kínál

2022. április 19. -

Bemutatta legújabb notebookját a Huawei. Az új HUAWEI MateBook D 15 notebookot 11. generációs Intel Core processzor hajtja, ezáltal gyorsabb, mint elődje. A mindössze 1,56 kg súlyú, Full HD kijelzővel rendelkező készülék 8GB memóriával érkezik a gyors működés érdekében. A süllyesztett kamerával és ujjlenyomat-olvasóval is felvértezett notebook pillanatok alatt, könnyedén összekapcsolható bizonyos egyéb Huawei eszközökkel – okostelefonnal, tablettel, monitorral –, a többképernyős mód pedig jelentősen megkönnyíti a vele való munkavégzést és a szórakozást is.

Kulcsszavak: MateBook, notebook, Huawei
Tovább

A Microsoft legjavát adja az új Surface család

2022. február 22. -

Február 22-től már kaphatóak a legújabb Surface notebookok hazánkban is. Az új, PixelSenseTM kijelzővel ellátott Surface család még erősebb, tartósabb, még könnyebben hordozható és alakítható át laptopból tabletté. Úgy tervezték őket, hogy a legtöbbet hozzák ki a Windows 11-ből és a Microsoft 365 programcsaládból.

Tovább

A MateBook 14 egy teljes munkanapot kibír egyetlen töltéssel

2021. november 29. -

Megérkezett a legújabb HUAWEI notebook a magyar piacra. A prémium kialakítású MateBook 14-et nagy sebességű SSD-meghajtóval, Intel Core i5-1135G7 processzorral és Shark fin hűtőrendszerrel szerelték fel. A FullView képernyő 90 százalékos képernyő-test arányt biztosít. A HUAWEI MateBook 14 egyetlen töltéssel egy teljes napig használható, köszönhetően nagy kapacitású 56 Wh-s akkumulátornak. A notebookot kifejezetten arra tervezték, hogy könnyedén együttműködjön más eszközökkel, és munkára, valamint szórakozásra egyaránt alkalmas. 

Tovább