Szűrés

A(z) szerver kulcsszót tartalmazó cikkek

Új, nagy teljesítményű Dell EMC PowerEdge szerverportfólió

2021. március 25. -

A Dell Technologies bemutatta az eddigi legerősebb és legbiztonságosabb Dell EMC PowerEdge szerverportfólióját. Az új szerverekkel kikövezi az utat az önműködő infrastruktúrák felé, amelyek hatékonyabbá teszik az informatikai műveleteket, támogatják a mesterséges intelligenciát és a peremhálózati IT igényeinek is eleget tesznek.

Tovább

Megérkezett az új AMD-alapú Fujitsu PRIMERGY RX szerver

2021. március 22. -

A Fujitsu az AMD EPYC processzoros Fujitsu PRIMERGY RX2450 M1 szerverrel bővíti x86-alapú szabványos rendszereinek kínálatát. A kétfoglalatos, 2U magas rack-rendszer sokféle feladathoz kínál nagy teljesítményt – kis energiafogyasztás és adatközponti helyigény, valamint rugalmas konfigurációs lehetőségek mellett.

Kulcsszavak: Fujitsu, szerver, AMD
Tovább

Egyedülálló teljesítményt ért el a Fujitsu új PRIMERGY szervere

2020. november 15. -

A nemrég bevezetett, új generációs FUJITSU PRIMERGY RX4770 M6 szerver új teljesítmény-világrekordokat állított fel. A magas szintű követelményeket támasztó memóriaalapú környezetekben nyújtott páratlan feldolgozási teljesítményét az SAP HANA benchmark* SAP BW kiadása szerint, a nagyszabású virtuális infrastruktúrákban elért eredményét pedig a VMware VMmark benchmarkja* szerint tanúsították.

Tovább

A világ legnagyobb teljesítményű ipari szuperszámítógépének lelkét a Dell Technologies adja

2020. március 25. -

A Dell Technologies adja a világ legnagyobb teljesítményű ipari szuperszámítógépe, a HPC5 lelkét az Eni környezetbarát adatközpontjában. A 2. generációs Intel Xeon Scalable processzorokkal működő szuperszámítógépes infrastruktúra példátlan szintű növekedést eredményezhet az ipari szektorban, az olaj- és gáziparban, és 52 petaFLOPS-ra képes (lebegőpontos műveletek másodpercenként). A HPC5 lehetővé teszi a termelés során előállított nagy mennyiségű adat hasznosítását, támogatja az olajmezők feltérképezését, fejlesztését és monitorozását, valamint a kutatási-fejlesztési programokat a nem fosszilis energiaforrásokra való átálláshoz.

Tovább