Szűrés

A(z) szerver kulcsszót tartalmazó cikkek

Új korszak jön a szerverek hűtésében

2020. március 20. -

Hatékonyabb energiagazdálkodást, távoli felügyeletet és jelentős helymegtakarítást tesz lehetővé a Schneider Electric legújabb hűtési megoldása. A mikroadatközpontok hűtésének biztosítására is ideális Uniflair Rack Mounting Cooling beépíthető közvetlenül a rack szekrénybe és integrálható a vállalat EcoStruxure platformjához.

Tovább

Jönnek az Intel Xeon processzoros Fujitsu szerverek

2020. február 27. -

A Fujitsu frissen bemutatott, új szupergyors szervereivel a felhasználó szervezetek rövidebb időn belül optimalizálhatják nagy adatmennyiséget feldolgozó alkalmazásaikat, és gyorsabban felismerésekhez juthatnak az adatokból. A PRIMERGY és PRIMEQUEST szerverek következő generációja a legújabb második generációs skálázható Intel Xeon processzorokkal dolgozik.

Tovább

A digitalizáció szolgálatába áll az új Fujitsu szervergeneráció

2019. október 17. -

A Fujitsu bemutatta legújabb mainframe számítástechnikai innovációját: az eddiginél magasabb szintű nyitottságot és integrációs képességet nyújtó, új, jövőbiztos Fujitsu BS2000 SE710 és SE310 szerverinfrastruktúrákat. A fejlett infrastruktúráknak köszönhetően a mainframe-rendszerek továbbra is hatékony, biztonságos és megbízható platformként támogathatják a digitális átalakulást, olyan új funkciókkal, amelyek még alkalmasabbá teszik őket a rugalmas, hibrid számítástechnikai környezetek kiszolgálására. 

Tovább

Saját szerverközponttal erősít az OTT-One

2018. december 19. -

Saját, minősített szerverközpont kialakítását kezdte meg az OTT-One, amelynek kapacitása különböző innovatív szerverekből tevődik majd össze, több mint 800 darab kiszolgáló egység felhasználásával. A védett szerverközpont egyrészt támogatja majd a vállalatot a már meglévő ügyfeleinek kiszolgálásában, másrészről pedig megnyitja az utat olyan üzleti lehetőségek irányába, amelyek előfeltétele egy saját szerverközpont megléte. A mintegy 1,1 milliárd forint értékű, várhatóan 2019. második negyedévében lezáruló projektet az OTT-One teljes egészében saját forrásból finanszírozza.

Tovább