Szűrés

A(z) tablet kulcsszót tartalmazó cikkek

Itthon is kapható a Samsung legújabb mobilja

2023. december 14. -

Magyarországon is elérhető a Samsung népszerű FE sorozatának legújabb okostelefonja, a Samsung Galaxy S23 FE. Az ikonikus és tartós formatervezéssel, élvonalbeli kameraminőséggel és magas teljesítménnyel ellátott készülék új fejezetet nyithat az emlékezetes pillanatok részletgazdag és valósághű megörökítésében.

Tovább

Ezeket a beállításokat mindenképpen végezd el a karácsonyra kapott okoseszközökön

2023. december 13. -

Az elmúlt években a digitális eszközök az ünnepi szezon legnagyobb slágertermékének bizonyultak. Szinte nincs olyan háztartás, ahol évről-évre ne kerülne a fa alá legalább egy új okostelefon vagy tablet, de az okosórák és smart TV-k is egyre népszerűbb ajándéknak számítanak a magyar családok körében. 

Tovább

Megjelent a BOOX Tab Ultra C Pro

2023. november 6. -

A Boox bemutatta a legújabb e-papír készülékét, a Tab Ultra C Pro-t, amely a korábbi modell frissített változata. 

Kulcsszavak: tablet, Boox
Tovább

A Samsung Galaxy Tab S9 FE és a Galaxy Buds FE még több felhasználónak nyújt kiemelkedő funkciókat

2023. október 4. -

A Samsung az új, Galaxy Tab S9 FE és Galaxy Buds FE készülékekkel bővíti a Samsung Galaxy ökoszisztéma FE sorozatát. Az ikonikus és tartós kialakításukról, élvonalbeli kamerafunkcióikról és hangminőségükről, erős teljesítményükről ismert készülékek az FE széria történetének legnagyszerűbb felhasználói élményét hozzák el. Az új FE eszközök kiváló lehetőséget teremtenek mindazoknak, akik közelebbről is megismerkednének a Galaxy-család csúcskészülékeivel.

Tovább